Διαγωνισμός Δοκίμων Δικαστικών Πληρεξούσιων ΝΣΚ - Επιτυχίες από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη!

5 Απρ 2019

Με ιδιαίτερη χαρά, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ υποδέχτηκε για μία ακόμη φορά σημαντικές επιτυχίες που σημείωσαν κατά το προκριματικό στάδιο οι συμμετέχοντες στο Φροντιστηριακό Πρόγραμμά της για την προετοιμασία συμμετοχής στον Διαγωνισμό Δοκίμων Δικαστικών Πληρεξούσιων ΝΣΚ, για την πλήρωση 56 οργανικών θέσεων!

Ξεχωριστή σημασία έχει για εμάς και το γεγονός ότι το ήμισυ σχεδόν του αριθμού των επιτυχόντων είχαν συμμετάσχει στο  Φροντιστηριακό μας Πρόγραμμα εξ αποστάσεως, από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η οργανωμένη αξιοποίηση της τελευταίας τεχνολογίας από τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ επέτρεψε σε αυτούς την απρόσκοπτη παρακολούθηση του Προγράμματος στον χώρο και στον χρόνο της επιλογής τους διασφαλίζοντάς τους όλα τα πλεονεκτήματα της διά ζώσης παρακολούθησης.

Για όλους εμάς στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ η επιτυχία αυτή μας δίνει διπλή χαρά!

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Εισηγητές του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, την Τεχνική Ομάδα και την Ομάδα Υποστήριξης του Τμήματος Εκπαίδευσης της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ για την προσπάθεια και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία αυτή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν επιλέγοντας τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και στις προφορικές τους εξετάσεις! Εμείς στεκόμαστε δίπλα τους.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">