21 Μαΐου 2019: Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη με την “Ωραία Κόρη“ του Βαγγέλη Ηλιόπουλου στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης

21 Μαΐ 2019

Μέσα στο όνειρό της, η Ωραία Κόρη σκέφτεται τη διαδρομή που θα πρέπει να διανύσει μέχρι το σπίτι της…  Και νοερά σταματά να ξεκουρασθεί στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης. Εκεί συναντά τα υπέροχα παιδιά του 29ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης και τους εμπνευσμένους δασκάλους τους. Και όλοι μαζί, με τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο επικεφαλής, στήνουν γιορτή! Και κάπως έτσι το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.

To βιβλίο της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης «Τα βράδια ονειρεύομαι ότι είμαι σπίτι μου» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, με εικονογράφηση του εικαστικού Χαρίτωνα Μπεκιάρη, παρουσιάσθηκε στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης.  Ένα έργο τέχνης, η Καρυάτιδα, αποκομμένο βίαια από το οικοδόμημά του, σαν ένας άνθρωπος που έπεσε θύμα αρπαγής, συναλλαγής και εκμετάλλευσης, μίλησε με τους μικρούς αναγνώστες- επισκέπτες της Έκθεσης, εξηγώντας τους πώς νιώθει κάθε μέρα στη ξενιτιά που οδηγήθηκε ακούσια.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">