Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Κύπρο στο Ναυτικό Δίκαιο και στα Ναυτιλιακά

20 Ιαν 2018

Το Πανεπιστήμιο Frederick πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας ένα νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (επιπέδου Master’s) στο Ναυτικό Δίκαιο και στη Ναυτιλιακή Διοίκηση.

Το «LLM / MA in Maritime Law and Shipping Business» είναι καινοτόμο παγκοσμίως, επειδή είναι το μόνο που συνδυάζει το Ναυτικό Δίκαιο και τη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων σε ένα ενιαίο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, διάρκειας ενάμιση έτους.

Το Μεταπτυχιακό αυτό  Πρόγραμμα προσφέρεται (διατμηματικά) από τα Τμήματα Νομικής και Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου και απευθύνεται σε πτυχιούχους, σε στελέχη εταιρειών, σε νομικούς και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν σημαντικό  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω της γνώσης των νομικών και των πρακτικών ζητημάτων της Ναυτιλίας και του Διεθνούς Εμπορίου.

Το LLM/MA έρχεται να αναδείξει τη μακρά παράδοση του Πανεπιστημίου Frederick ως σημαντικού εκπαιδευτικού κέντρου στις σπουδές Ναυτιλιακών και Νομικής στην Κύπρο. Όπως όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο διεθνώς και υποστηρίζεται από εξαιρετικά καταρτισμένο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία σε διάφορους τομείς της Ναυτιλίας και του Διεθνούς Εμπορίου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σύμφωνα με στοιχεία πρόσφατης έρευνας το 95% των αποφοίτων Ναυτιλιακών και Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick εργάζεται ήδη σε μόνιμη βάση, επειδή άλλωστε το Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές τους την αρτιότερη δυνατή εκπαίδευση, εξειδίκευση και πρακτική εμπειρία που διευρύνουν τις δυνατότητες απασχόλησής τους.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα προσφέρεται και εξ αποστάσεως (distance learning).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας στα γραφεία του Frederick στην Αθήνα και στη Λεμεσό (210 3311288, 00357-25730975 ,  info_lim@frederick.ac.cy).

Για το χειμερινό εξάμηνο η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η 20/1/18