10 Δεκεμβρίου 2019 – Παρουσίαση του νέου βιβλίου “Παραγραφές υπέρ και κατά του Δημοσίου”

13 Δεκ 2019

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Παραγραφές υπέρ και κατά του Δημοσίου», υπό την επιμέλεια του κ. Βασιλείου Ανδρουλάκη, Συμβούλου της Επικρατείας, με συγγραφείς την κα Ευαγγελία Σουλτανίδου, Εισηγήτρια ΣτΕ και τον κ. Τριαντάφυλλο Ζολώτα, Πρωτοδίκη ΔΔ, ΔΝ,  η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργάνωσε εκδήλωση στις 10 Δεκεμβρίου 2019, με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Γράβαρη, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και ομιλητές τους κ.κ. Θεόδωρο Ψυχογυιό, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, Ιωάννη Δημητρακόπουλο, Πάρεδρο Συμβουλίου της Επικρατείας, και Χρυσούλα Μουκίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διοικητικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Οι εισηγητές της εκδήλωσης τόνισαν τη σημασία της θεσμοθέτησης της παρόδου του χρόνου στους επιμέρους κλάδους του  διοικητικού δικαίου, παρουσιάζοντας σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες αφορούν και στη δικονομική αντιμετώπιση των παραγραφών.

 

Στο πάνελ οι κ.κ.: Θ. Ψυχογυιός, Ι. Δημητρακόπουλος, Ι. Γράβαρης, Χ. Μουκίου

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">