Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων»

7 Ιουν 2019

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ανακοινώνουν την έναρξη των αιτήσεων για το Κοινό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων», για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Το πρόγραμμα προσφέρεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική. Η έναρξη των σπουδών θα γίνει το Φθινόπωρο του 2019 και η διάρκεια του προγράμματος είναι κατ’ ελάχιστον 2 έτη.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την τελική ημερομηνία υποβολής, την 31η Ιουλίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος: https://www.unic.ac.cy/el/law-of-the-economy-and-of-the-enterprises-llm-2-years-joint-degree-with-the-hellenic-open-university-distance-learning/ ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο doe@unic.ac.cy ή doe@eap.gr ή τηλεφωνικά στα: 0035722841974 και 00302610367315.

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">