Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ χορηγός του Νομικού Αγώνα Επιχειρηματολογίας με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Πολέμιος ή Σύμμαχος του εργαζομένου;».

20 Νοε 2020

Η ELSA Athens, το τοπικό παράρτημα της ELSA (European Law Students’ Association) International στη Αθήνα με περίπου 20 χρόνια λειτουργίας και  ποικίλες δραστηριότητες στο ενεργητικό της (συνέδρια, ημερίδες, εκπαιδευτικές επισκέψεις, ομάδες νομικής έρευνας κ.ά.) διοργανώνει και φέτος, την 9η εκδήλωση του θεσμού της ELSA Day.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, ο τομέας Ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων της ELSA Athens, διοργανώνει, υπό την Ακαδημαϊκή επίβλεψη του Καθηγητή κ. Σπ. Βλαχόπουλου, Νομικό Αγώνα Επιχειρηματολογίας (Legal Debate) με θέμα που αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επιχειρηματολογήσουν στο θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Πολέμιος ή Σύμμαχος του εργαζομένου;». Ο αγώνας θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

 

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στέκεται και φέτος αρωγός του θεσμού προσφέροντας ως χορηγία:

• 1 βιντεοσκοπημένο Σεμινάριο AI, DATA & LEGAL TECH αξίας 110€ ως έπαθλο στον καλύτερο αγορητή

και

• 3 συγγράμματα «ΕΘΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - Συγκριτική μελέτη των ΕΘΑΔ σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο» συνολικής αξίας 90€ ως έπαθλο στη νικήτρια ομάδα.

 

Ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες από τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">