8 Μαΐου 2019: 3η Επιστημονική Ημερίδα από την ΕΕΔ και το Δημόσιο Δίκαιο

21 Μαΐ 2019

Mε ιδιαίτερη επιτυχία υλοποιήθηκε η 3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 10 Χρόνια από τη θέση του σε ισχύ", που οργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ) και το Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ», στις 8 Μαΐου, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε, Ερμηνεία κατ ́ άρθρον" , Εκδόσεις ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, υπό την επιστημονική διεύθυνση και επιμέλεια του Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων Διδάκτορα Βασίλη Γ. Τζέμου. Στην Ημερίδα μίλησαν, πέραν του Επιστημονικού Υπευθύνου του έργου κ. Τζέμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Δημήτριος Βερβεσός, ο Σύμβουλος της Επικρατείας & Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών ΣτΕ Ευθύμιος Αντωνό̟πουλος και ο Πάρεδρος ΣτΕ & Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) ∆ημήτριος Πυργάκης.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">