8 Μαΐου 2019: 3η Επιστημονική Ημερίδα από την ΕΕΔ και το Δημόσιο Δίκαιο

21 Μαΐ 2019

Mε ιδιαίτερη επιτυχία υλοποιήθηκε η 3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 10 Χρόνια από τη θέση του σε ισχύ", που οργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ) και το Ηλεκτρονικό Επιστημονικό Περιοδικό «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ», στις 8 Μαΐου, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου "Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε, Ερμηνεία κατ ́ άρθρον" , Εκδόσεις ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, υπό την επιστημονική διεύθυνση και επιμέλεια του Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων Διδάκτορα Βασίλη Γ. Τζέμου. Στην Ημερίδα μίλησαν, πέραν του Επιστημονικού Υπευθύνου του έργου κ. Τζέμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Δημήτριος Βερβεσός, ο Σύμβουλος της Επικρατείας & Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών ΣτΕ Ευθύμιος Αντωνό̟πουλος και ο Πάρεδρος ΣτΕ & Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) ∆ημήτριος Πυργάκης.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">