13 Ιουνίου 2019: Εκδήλωση «Ζητήματα του νέου δικαίου των μετασχηματισμών»

12 Ιουλ 2019

Μια πολύ ενδιαφέρουσα Εκδήλωση με τίτλο «Ζητήματα του νέου δικαίου των μετασχηματισμών» διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων και η Ελληνική Εταιρία Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών, την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην Aίθουσα «Χάρης Καρατζάς», στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ζητήματα εταιρικού και φορολογικού δικαίου. Η Εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Προέδρου της ΣΔΕΕ Λεωνίδα Γεωργόπουλου, συνιδρυτή της Δικ. Εταιρίας «Κυριακίδης-Γεωργόπουλος».

Στο βήμα ο κ. Ιωάννης Δρυλεράκης, Δικηγόρος
στο πάνελ οι κ.κ. Γιώργος Ψαρουδάκης, Επίκ. Καθ. Νομικής ΑΠΘ, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Καθ. Νομικής ΕΚΠΑ , Ευάγγελος Περάκης, Ομ. Καθ. ΕΚΠΑ, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">