Χαρίτων Μπεκιάρης

Χαρίτων Μπεκιάρης

Ο Χαρίτων Μπεκιάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Από το 2001 ως το 2005 σπούδασε Γλυπτική στο Camberwell College of Arts, London και στο Canterbury Christ Church University (BA Hons, First Class) της Αγγλίας.  Από τo 2005 ως το 2006 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές Γλυπτικής στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Από το 2018 είναι συνιδρυτής και δάσκαλος του εργαστηρίου προετοιμασίας για την ΑΣΚΤ, 'Σπουδή'. Από το 2014 εργάζεται ως βοηθός εργαστηρίου γλυπτικής στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Deree. Παράλληλα ως Art director, freelance concept artist και storyboard designer σε ταινίες μικρού μήκους και διαφημίσεις για τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες παραγωγής και διαφημιστικές εταιρίες. Το 2013 ήταν επικεφαλής σχεδιαστής της Kyttaro games για το ηλεκτρονικό παιγνίδι Droidscape Basilica για iOS.

Το 2012 παρουσίασε στη gallery Genesis την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Empathy [ενσυναίσθηση]" σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.

Το 2012 εικονογράφησε την ποιητική συλλογή "27, ή ο άνθρωπος που πέφτει" του Γιάννη Ευθυμιάδη που κυκλοφόρησε απ" τις εκδόσεις της "Μικρής Άρκτου" και παρουσιάστηκε μαζί με τα πρωτότυπα σχέδια τον Μάιο στη gallery Genesis.

Από το 2011 εικονογραφεί για τις εκδόσεις της "Μικρής Άρκτου" τη βιβλιοφιλική σειρά χρηστικών αντικειμένων ΙΑΝΟSART της αλυσίδας βιβλιοπωλείων "ΙΑΝΟΣ".

Από το 2006 λαμβάνει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει φιλοτεχνήσει τρία μνημεία στην Αττική και έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους και περιοδικά πανελλήνιας κυκλοφορίας, όπως οι εκδόσεις Ποταμός, Στερέωμα, Vimagazino, Lifo.

Έργα του ανήκουν σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.

www.haritonbekiaris.com


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">