Χαρίτων Μπεκιάρης

Χαρίτων Μπεκιάρης

Ο Χαρίτων Μπεκιάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Από το 2001 ως το 2005 σπούδασε Γλυπτική στο Camberwell College of Arts, London και στο Canterbury Christ Church University (BA Hons, First Class) της Αγγλίας.  Από τo 2005 ως το 2006 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές Γλυπτικής στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Από το 2018 είναι συνιδρυτής και δάσκαλος του εργαστηρίου προετοιμασίας για την ΑΣΚΤ, 'Σπουδή'. Από το 2014 εργάζεται ως βοηθός εργαστηρίου γλυπτικής στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Deree. Παράλληλα ως Art director, freelance concept artist και storyboard designer σε ταινίες μικρού μήκους και διαφημίσεις για τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες παραγωγής και διαφημιστικές εταιρίες. Το 2013 ήταν επικεφαλής σχεδιαστής της Kyttaro games για το ηλεκτρονικό παιγνίδι Droidscape Basilica για iOS.

Το 2012 παρουσίασε στη gallery Genesis την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Empathy [ενσυναίσθηση]" σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.

Το 2012 εικονογράφησε την ποιητική συλλογή "27, ή ο άνθρωπος που πέφτει" του Γιάννη Ευθυμιάδη που κυκλοφόρησε απ" τις εκδόσεις της "Μικρής Άρκτου" και παρουσιάστηκε μαζί με τα πρωτότυπα σχέδια τον Μάιο στη gallery Genesis.

Από το 2011 εικονογραφεί για τις εκδόσεις της "Μικρής Άρκτου" τη βιβλιοφιλική σειρά χρηστικών αντικειμένων ΙΑΝΟSART της αλυσίδας βιβλιοπωλείων "ΙΑΝΟΣ".

Από το 2006 λαμβάνει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει φιλοτεχνήσει τρία μνημεία στην Αττική και έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους και περιοδικά πανελλήνιας κυκλοφορίας, όπως οι εκδόσεις Ποταμός, Στερέωμα, Vimagazino, Lifo.

Έργα του ανήκουν σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.

www.haritonbekiaris.com


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">