Χόλακ Άννα

Χόλακ Άννα

Μεγαλώνοντας σε μια καλλιτεχνική οικογένεια η Άννα Χόλακ ήταν από παιδί περιτριγυρισμένη από βιβλία και τέχνη. Σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Τράγκα και φιλοσοφία, παιδαγωγική και ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πριν η αγάπη της για το βιβλίο και την τέχνη της οπτικής επικοινωνίας και αφήγησης την κάνουν να στραφεί προς το σχέδιο. Το 2008 κέρδισε το 1ο βραβείο νέων ταλέντων στο 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κόμικς του περιοδικού “9” της Ελευθεροτυπίας, που συνοδευόταν από μια πλήρη υποτροφία σπουδών στον ΑΚΤΟ. Από το 2009 συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις κόμικς ελλήνων και ξένων δημιουργών (13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς, Comic Stars, κ.ά.). Αποφοίτησε από το τμήμα Σκίτσο - Κόμικς - Καρτούν του ΑΚΤΟ το 2011 κι έκτοτε ασχολείται με τη δημιουργία κόμικς και με διαφόρων ειδών εικονογραφήσεις, μεταξύ άλλων και την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου.


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">