Χωριατέλλη Ζωή

Χωριατέλλη Ζωή

Η Zωή Χωριατέλλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε γραφιστική και παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και σκίτσου. Μετά το τέλος των σπουδών της εργάστηκε στον τομέα των διαφημιστικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην εικονογράφηση παιδικού βιβλίο και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις γενικής εικονογράφησης και εικονογράφησης παιδικών βιβλίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια εικονογραφεί παιδικά και εκπαιδευτικά βιβλία, ενώ παράλληλα εικονογραφεί στο διμηνιαίο εκπαιδευτικό περιοδικό "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού".


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)
  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">