Χριστοδούλου Πάνος

Χριστοδούλου Πάνος

Γεννήθηκε το 1972. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και ήταν διευθυντής της ΜΚΟ Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Σήμερα συνεργάζεται ως ειδικός σε θέματα ασύλου και μετανάστευσης με διάφορους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ως συγγραφέας έχει εκδώσει τα ακόλουθα βιβλία: Ο Ορέστης έχει ορέξεις και πόνο στην κοιλιά (2003), Το παιδί και τα θυμωμένα αστέρια (2006), Ο Ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές (2007), Τροχονόμος στα κατσάβραχα (2009), Ο Ζαχαρίας και η σπιτική μπεσαμέλ (2010), Η μπάλα της ζωής τους (2012), που τιμήθηκε με το βραβείο Λογοτεχνικού Βιβλίου για Παιδιά από το περιοδικό «ο Αναγνώστης», και Μια αλλόκοτη ιστορία αγάπης (2013). e-mail: panix72@yahoo.com


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">