Χριστοδούλου Πάνος

Χριστοδούλου Πάνος

Γεννήθηκε το 1972. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και ήταν διευθυντής της ΜΚΟ Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Σήμερα συνεργάζεται ως ειδικός σε θέματα ασύλου και μετανάστευσης με διάφορους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ως συγγραφέας έχει εκδώσει τα ακόλουθα βιβλία: Ο Ορέστης έχει ορέξεις και πόνο στην κοιλιά (2003), Το παιδί και τα θυμωμένα αστέρια (2006), Ο Ναβίντ δεν ήρθε για διακοπές (2007), Τροχονόμος στα κατσάβραχα (2009), Ο Ζαχαρίας και η σπιτική μπεσαμέλ (2010), Η μπάλα της ζωής τους (2012), που τιμήθηκε με το βραβείο Λογοτεχνικού Βιβλίου για Παιδιά από το περιοδικό «ο Αναγνώστης», και Μια αλλόκοτη ιστορία αγάπης (2013). e-mail: panix72@yahoo.com


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">