Σε Εξέλιξη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CORPORATE COUNSEL EXECUTIVE TRAINING – MORE THAN A LAWYER

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CORPORATE COUNSEL EXECUTIVE TRAINING – MORE THAN A LAWYER
Φυσική παρουσία
Φυσική παρουσία
Κόστος Συμμετοχής:
 
  • ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Κωδικός Προϊόντος : 17305
Ημερ/νία: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: 10, 12, 17, 19, 24, 26 Φεβρουαρίου 2020 & 4 Μαρτίου 2020
Διάρκεια: 36 ώρες

H ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων εισηγητών επικεφαλής νομικών υπηρεσιών και νομικών τμημάτων επιχειρήσεων και υπό την αιγίδα της ACC και της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων Ελλάδος, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για δικηγόρους νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα: Corporate Counsel Executive Training.

Είναι το μόνο υψηλών απαιτήσεων πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι νομικών υπηρεσιών.
 Κάθε ενότητα του προγράμματος περιλαμβάνει αναλυτικά case studies βασισμένα στην εμπειρία και την πρακτική των νομικών τμημάτων επιχειρήσεων και εταιριών.
 Θα αποκτηθούν πολύτιμες γνώσεις πάνω στις επιχειρηματικές αρχές και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στα νομικά τμήματα των επιχειρήσεων, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να καταστούν ουσιαστικοί σύμβουλοι και συνδιαμορφωτές στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα Corporate Counsel Executive Training απευθύνεται σε δικηγόρους νομικών υπηρεσιών που επιθυμούν να καταρτιστούν περισσότερο σε θέματα στρατηγικής και επιχειρηματικής φύσης που αντιμετωπίζουν τα τμήματά τους και οι οποίοι αναζητούν να βελτιώσουν τους εαυτούς τους καθιστώντας τους «πραγματικούς» επικεφαλής των νομικών τμημάτων τους.
Επίσης, σε δικηγόρους που επιδιώκουν να απασχοληθούν σε θέση έμμισθης εντολής σε κάποιον Oργανισμό ή φορέα και θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα των αρμοδιοτήτων, καθηκόντων και υποχρεώσεων που συνεπάγεται η ανάληψη μιας τέτοιας θέσης.

 

  • Ποινική ευθύνη διοικητών - στελεχών, Παναγιώτης Κουρελέας, Δικηγόρος, LLM, Εταίρος, Giannidis Law Firm
  • Compliance, Αργύρης Οικονόμου, Νομικός Σύμβουλος ΔΕΗ ΑΕ
  • Εταιρική Οργάνωση και Διοίκηση, Ιωάννης Αψούρης, Γεν. Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
  • Ηγεσία - Επιχειρηματικότητα, Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ
  • Λογιστικά της Επιχείρησης, Σταμάτης Δρίτσας, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, Αναπλ. Δ/νων Σύμβουλος, ΣΟΛ Συμβουλευτική, CroweSOL
  • Έργο νομικής υπηρεσίας, Περικλής Στρούμπος, Head of Legal Fraport Greece
  • Οργάνωση, διοίκηση, διαχείριση οικονομικών, Θεοδόσης Τόμπρας, Διευθυντής Νομικού Τμήματος WIND HELLAS
  • Ο πολλαπλός ρόλος του εσωτερικού δικηγόρου στις εσωτερικές σχέσεις και οι σχέσεις του με τους εξωτερικούς δικηγόρους, Ιωάννης Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρίας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Μέλος Διοικητικού Συνεδρίου ΣΔΕΕ
  • Αλλαγή του ρόλου του δικηγόρου (transformation of the legal counsel role), Κατερίνα Γαλανοπούλου, Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, SAP Ελλάς Α.Ε.

Δείτε εδω το αναλυτικό πρόγραμμα

E. Γκίκα, Baxter Healthcare S.A., Associate General Counsel, DPO EMEA

Η Ευσταθία Γκίκα είναι δικηγόρος, μέλος του ΔΣΑ με επαγγελματική εμπειρία τόσο σε δικηγορικό γραφείο (στην Ελλάδα και το εξωτερικό) όσο και ως in-house δικηγόρος. Άρχισε την καριέρα της στο γραφείο Ρόκας & Συνεργάτες στην Αθήνα, όπου σύντομα ανέλαβε το γραφείο της Ρουμανίας επιβλέποντας και τα γραφεία της Βουλγαρίας και Σερβίας. Συνέχισε ως δικηγρός στην KPMG Ελλάδας όπου εργάστηκε ως φορολογικός σύμβουλος και ειδικεύτηκε σε θέματα εμπορικού δικαίου, δικαίου συμβάσεων, μετασχηματισμού επιχειρήσεων και προστασίας δεδομένων. Στην KPMG διετέλεσε ως Sr Manager και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με πολλές πολυεθνικές επιχειρήσεις. Από το 2008 εργάζεται στο χώρο των Φαρμακευτικών και επιχειρήσεων Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, σε τοπικούς και διεθνείς ρόλους, ως επικεφαλής νομικής υπηρεσίας, συμμόρφωσης και προσωπικών δεδομένων αλλά και θεμάτων ερευνών κατά της δωροδοκίας. Τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται στο εξωτερικό και υποστηρίζει τις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής αλλά έχει και παγκόσμια καθήκοντα. Έχει εργαστεί στη Roche, τη Novartis και τώρα κατέχει τη θέση του Associate General Counsel, DPO EMEA για την Baxter, στην Ελβετία.
Η Ε. Γκίκα είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο ULΒ στις Βρυξέλες αλλά και στην ΑΣΟΕΕ σε θέματα Διεθνούς Φορολογίας. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.
Θεωρεί ότι ο in-house δικηγόρος ενεργώντας ως “business partner” και κατέχοντας θέσεις στη διοίκηση, επιδρά ουσιαστικά και ενεργά στη διαμόρφωση και υλοποίηση της εταιρικής στρατηγικής και κουλτούρας. Η Ε. Γκίκα υποστηρίζει θερμά τη συνεισφορά των γυναικών δικηγόρων σε ηγετικούς ρόλους και πρεσβεύει ότι συμπεριλαμβάνοτας το διαφορετικό μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Ι. Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρίας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Μέλος Διοικητικού Συνεδρίου ΣΔΕΕ

Δικηγόρος Αθηνών παρ΄Αρείω Πάγω, Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρίας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ειδίκευση στο business law περιλαμβανομένου του δικαίου ανταγωνισμού και φορολογικού). Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών θυγατρικών της Exxon και Shell και μέλος των ΔΣ και των Συμβουλίων Διοικήσεών τους. Διετέλεσε μέλος των ανεξάρτητων αρχών Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Ανταγωνισμού και του ΔΣ πολλών ελληνικών εταιρειών, εισηγμένων και μη. Μέλος του ΔΣΑ, του International Bar Association, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος, μέλος ΔΣ του Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης, Ταμίας της Ελληνικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Δικαίου και της Διεθνούς Ένωσης Φορολογικού Δικαίου (IFA), του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων και της Επιστημονικής εταιρίας Διοικητικής Δικαιοσύνης. Συγγραφέας πολλών νομικών βιβλίων και πλειάδας επιστημονικών άρθρων σε νομικά και οικονομικά περιοδικά. Έχει δώσει διαλέξεις σε θέματα αναπτυξιακών νόμων, ανταγωνισμού ως και εμπορικού και φορολογικού δικαίου.

Α. Παπαγγελοπούλου, General Counsel 3M South East Europe Region, LLM

H Αντιγόνη είναι Νομική Σύμβουλος της 3M, Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη. Προηγουμένως και για διάστημα δέκα ετών υπήρξε Νομική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΝΟΚΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, καθώς και Επικεφαλής του Νομικού Τμήματος και του Τμήματος Συμμόρφωση, Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη, ΝΟΚΙΑ ΟΥ. Σπούδασε στην Νομική Αθηνών καθώς και στη Νομική Ρώμης και αργότερα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικεύεται σε θέματα Συμμόρφωσης, Εμπορικό δίκιο (business law), δίκιο Τηλεπικοινωνιών. Είναι δικηγόρος Αθηνών και Ρώμης και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Είναι εκπρόσωπος της ACC Ελλάδος.

Α. Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος METRO AEBE

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα σε μία οικογένεια με καινοτόμες ιδέες και επιχειρηματικό πνεύμα. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) το 1989, ενώ είχε ήδη αρχίσει να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση από τις τελευταίες τάξεις του λυκείου. Για ένα διάστημα 16 ετών εργάστηκε στα περισσότερα τμήματα της εταιρείας, ενώ το 2001, σε ηλικία 33 ετών, ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της METRO A.E.B.E., με όραμα να την αναπτύξει και να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στον κλάδο. Σήμερα η METRO έχει ένα δίκτυο 223 My market και 49 Metro Cash and Carry, με πωλήσεις 1,2 δις €. Η εταιρεία απασχολεί 10.600 εργαζόμενους. O Αριστοτέλης Παντελιάδης είναι Πρόεδρος του ECR, της Ελληνικής Επιτροπής Λιανεμπόρων και Προμηθευτών, εκ μέρους των λιανεμπόρων. Είναι επίσης μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών), του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) και της ΕΕΔΕ. Το 2015 τιμήθηκε με τις κορυφαίες διακρίσεις Retail Manager of the Year 2015, στην τελετή των Retail Business Awards και Manager of the Year από την ΕΕΔΕ.

Ι. Αψούρης, Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο (DEA) από το Πανεπιστήμιο της Aix-en-Provence (Γαλλίας). Μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Από το 1994 μέχρι και το Νοέμβριο 2010 υπήρξε εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», χειριζόμενος υποθέσεις εταιρικού, εμπορικού και αστικού δικαίου. Από το Δεκέμβριο 2010 διευθύνει τις Νομικές Υπηρεσίες του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων. Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος και/ή γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών Ελληνικών Ανωνύμων εταιρειών, ενώ σήμερα, είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ Α.Ε., Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΛΠΕΤ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε. και ΒΑΡΔΑΞ Α.Ε. και συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια τριών ακόμη εταιρειών του Ομίλου ΕΛΠΕ. Είναι μέλος της Ομάδας Νομικής Τεκμηρίωσης (LIG) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εταιρειών Διύλισης (Fuels Europe). Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών τέκνων.

Α.Οικονόμου, Νομικός Σύμβουλος ΔΕΗ ΑΕ

Αποφοίτησε το 1978 από την Ιωνίδειο Σχολή Πειραιώς και κατόπιν σπούδασε στη Νομική Σχολή ΕΚΠΑ (1978-1986) Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Νομικό Σταδιοδρομία - 1989-2005: Συνεργάτης, εταίρος και διαχειριστής της Δικηγορικής Εταιρεία «Στρατήγης και Συνεργάτες» Σε αυτή την περίοδο : • Ηγήθηκα της ομάδας των δικηγόρων που πραγματοποίησαν το νομικό έλεγχο για την εισαγωγή ή/και τη διάθεση μετοχών σε χρηματιστηριακές αγορές εταιρειών όπως ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, οι Τράπεζες Χίου, Κύπρου και Eurobank, ο ΔΟΛ, η Ιντεραμέρικαν, η Βιοχάλκο και άλλες • Νομικός σύμβουλος (εξωτερικός) της Roche Hellas, της Olympic Marine, των Ολυμπιακών Ακινήτων και της Alouette. - Από το 2005 έως και σήμερα Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΗ - Μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του Ν. 3604/2007, έχω συμμετάσχει στη σύνταξη πολλών άλλων νόμων όπως για τις ΒΙΠΕ (1994), τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (1998), του Ν. 2941/2001 και των νόμων για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας (3426/2005 και 4001/2011). - 2009-2010, Αντιπρόεδρος και 2010-2013, Πρόεδρος της επιτροπής νομικών υποθέσεων της “Eurelectric” - 2009-2012, αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού - 2012-2013, μέλος του ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ - Ενεργό μέλος της Ένωσης Εμπορικολόγων και της ACC

Παναγιώτης Κουρελέας, δικηγόρος, LLM, Εταίρος, Giannidis Law Firm

Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (LL.B) και στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου Γερμανία (LL.M – Ποινική Δικονομία). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2004. Eίναι εταίρος της δικηγορικής εταιρείας “Ιωάννης Γιαννίδης Δικηγορική Εταιρεία –Giannidis Law Firm». Είναι μέλος της Εταιρείας Ποινικού Δικαίου και από τον Ιούνιο του 2016 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Ασχολείται αποκλειστικά με ποινικές υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος και εταιρικού ποινικού δικαίου.

Σ. Δρίτσας, , Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, Επικεφαλής Επιστημονικού Συμβουλίου ΣΟΛ Α.Ε. Crowe Horwath

Ο Σταμάτης Δρίτσας έχει εικοσιπενταετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διασφάλισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου, εταιρικής διακυβέρνησης και υπηρεσιών συναλλαγών. Από το Μάρτιο του 2016, είναι επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου της SOL Crowe και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής των υπηρεσιών κινδύνου της SOL Crowe Consulting. Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ), πιστοποιημένο μέλος του Οργανισμού Διεθνών Λογιστών της Αγγλίας (Association of International Accountants, UK) και πιστοποιημένος επαγγελματίας κινδύνου του Ινστιτούτου Διοίκησης Τραπεζών των ΗΠΑ (Bank Administration Institute, US). Ο Δρ. Σταμάτης Δρίτσας διδάσκει τα τελευταία δέκα χρόνια εφαρμοσμένη λογιστική, ελεγκτική και εταιρική διακυβέρνηση σε μεταπτυχιακά προγράμματα του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου του Πειραιά. Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε έγκυρα επαγγελματικά περιοδικά, ενώ στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής του εργασίας έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια. Συμμετείχε μαζί με τον Ευάγγελο Περάκη, τον Γεώργιο Σωτηρόπουλο, τη Χριστίνα Λιβαδά, στη συγγραφή του βιβλίου «Το Δίκαιο της Λογιστικής», Εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη, Αθήνα 2017. Επίσης, έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «Χρηματοικομική Λογιστική / ΔΛΠ – ΕΛΠ», Εκδόσεις ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΑ, Μάιος 2015, του οποίου κύριος συγγραφέας είναι ο κ. Γ. Κόντος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη φορολογία και την ελεγκτική του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη λογιστική και την ελεγκτική από το ίδιο Πανεπιστήμιο, στο οποίο έχει ολοκληρώσει και τη μεταδιδακτορική του έρευνα.

Π. Στρούμπος, Head of Legal Fraport Greece

Ο Περικλής Στρούμπος οργάνωσε και διοικεί το Νομικό Τμήμα της Fraport Greece επιτυγχάνοντας την ομαλή ανάληψη της λειτουργίας των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων τον Απρίλιο του 2017, ένα έργο αξίας 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο Legal 500 GC Powerlist για την Ελλάδα και την Κύπρο του έτους 2018 και τιμήθηκε ως μέλος της ομάδας της Fraport Greece, με τα βραβεία IJ Global Award “Airport Deal of the Year” και EMEA project finance “Best Transport Infrastructure deal in Central and Eastern Europe”. Έχει τιμηθεί με το βραβείο ACC Value Challenge 2016 award ως επικεφαλής του Νομικού Τμήματος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. (ΑΑΑΕ) για την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής διαδικασίας για την ανάκτηση εσόδων που επέτρεψε στην ΑΑΑΕ να ανακτήσει περίπου 5εκ. € χαμένων διοδίων και παράλληλα να εξοικονομήσει 2.5εκ. € νομικών δαπανών. Ως επικεφαλής του Νομικού Τμήματος της ΑΑΑΕ πέτυχε την αναδιάρθρωση του Έργου Παραχώρησης Μαλιακός Κλειδί αξίας 1δισεκ. € το 2013. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Περικλής Στρούμπος συμβούλευσε και εκπροσώπησε μεγάλους Πελάτες σε όλα τα στάδια διαπραγματεύσεων και εκτέλεσης της συμβάσεως σε μερικά πολύ μεγάλα Έργα Υποδομής και έχει εκτεταμένη εμπειρία στην επίλυση διαφορών. Είναι τακτικός ομιλητής για ζητήματα σχετικά με τη Διεθνή Διαιτησία. Έχει πτυχίο νομικής από τη Νομική Σχολή Αθηνών, ΜΒΑ από το CASS Business School, και μεταπτυχιακό δίπλωμα φορολογικού δικαίου.

Θ. Τόμπρας, Διευθυντής Νομικού Τμήματος WIND HELLAS

O κ. Θεοδόσης Τόμπρας ανέλαβε την θέση του Διευθυντή Νομικού Τμήματος της WIND Ελλάς τον Ιούνιο του 2012 αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη ρύθμιση των χρηματαγορών & το χρηματοοικονομικό δίκαιο συνεργαζόμενος με σημαντικές εγχώριες Δικηγορικές Εταιρείες. Ο κ. Τόμπρας ειδικεύεται στο ρυθμιστικό δίκαιο, το δίκαιο του ανταγωνισμού σε δίκτυα, καθώς και το χρηματοοικονομικό δίκαιο, ενώ έχει εμπλακεί ενεργά σε σειρά εξαγορών και συγχωνεύσεων στην Ελληνική αγορά των τηλεπικοινωνιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο κ. Τόμπρας γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά. Κατέχει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών (ΜΒΑ in Telecoms) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό δίπλωμα στο φορολογικό δίκαιο (PG Diploma in Tax Law) και τυγχάνει πιστοποιημένος στη Διαχείριση Επιχειρηματικού Κινδύνου (VaR). Είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1975 & είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Στάθης Μίχος, Managing Partner Potamitis Vekris

Έχει λάβει τίτλο Master of Laws στο Δίκαιο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde (Γλασκώβη) καθώς και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Ως Δικηγόρος εργάστηκε ατομικά και σε συλλογικά σχήματα και από το 2001 έχει διευθύνει τις νομικές υπηρεσίες των εταιρειών «Α.Γ.Ε.Τ. Ηρακλής»(Lafarge), «BP Hellas Α.Ε.», «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.» και από το 2013 της «Pfizer Hellas Α.Ε. . Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Association of Corporate Counsel Europe και μέλος πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων και επιστημονικών συλλόγων. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου διαφόρων Ανωνύμων Εταιριών. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Η Επιτήρηση των Επικοινωνιών μέσω Internet στον Χώρο Εργασίας» (Σάκκουλας, 2007) και «Ο Έμμισθος Δικηγόρος» (ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, 2013) καθώς και του συλλογικού «The Future of the In-house Lawyer The General Counsel Revolution» (The Law Society of England and Wales, 2016, Gen. Ed. Richard Tapp).

Κ. Γαλανοπούλου, Δικηγόρος, LL.M., M.A., τ. Πρόεδρος Association of Corporate Counsel Europe Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Η Κατερίνα Γαλανοπούλου αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε το πτυχίο νομικής και στη συνέχεια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κεντ, με LLM στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Στην αρχή της καριέρας της, εργάστηκε ως junior associate σε δικηγορικές εταιρείες αλλά και ως ανεξάρτητη δικηγόρος, ενώ από το 2005 εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρείες πληροφορικής (όπως η Oracle και η Microsoft). Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, είναι νομική σύμβουλος και διευθύντρια εταιρικής συμμόρφωσης στην SAP Ελλάς Α.Ε. Εκπροσωπεί την Association of Corporate Counsel στην Ελλάδα και είναι μέλος της επιτροπής πνευματικής ιδιοκτησίας του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, με 6 άτοκες δόσεις https://www.nb.org/media/wysiwyg/cards_logo.jpg

Παρέχονται επίσης:

Συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 8 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του κάθε σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια – υπηρεσίες ή εκδόσεις της εταιρίας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό στο grammateia@nb.org

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 50% του ποσού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 30 ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

*Στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">