• Cyprus Law Digest

  Ο πλέον αξιόπιστος και μεθοδικός επενδυτικός οδηγός για όλο το θεσμικό πλαίσιο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Cyprus Law Digest

Cyprus Law Digest - The Ultimate Legal Guide to Cyprus Law

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του GREEK LAW DIGEST, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ανέλαβε την έκδοση του πρώτου Κυπριακού νομικού επενδυτικού οδηγού με τίτλο «Cyprus Law Digest – the Ultimate Legal Guide to investing in Cyprus» που εκδόθηκε στην αγγλική γλώσσα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Η εν λόγω έκδοση συνιστά τον πλέον αξιόπιστο και μεθοδικό νομικό επενδυτικό οδηγό επί των περισσότερων θεμάτων που αφορούν στο θεσμικό πλαίσιο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Οδηγός έχει συνταχθεί υπό τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων και απευθύνεται με απλό και εύληπτο τρόπο σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες, επενδυτές αλλά και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να έχουν μια συνολική εποπτική εικόνα του νομικού πλαισίου του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Κύπρου. Η έκδοση καλύπτει περί τα 50 νομικά θέματα, όπως το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Κύπρο, θέματα αστικού και διοικητικού δικαίου, εκτέλεση αλλοδαπών δικαστικών αποφάσεων, θέματα που αφορούν στη διεθνή διαιτησία και στην εκτέλεση διαιτητικών αποφάσεων, συμβάσεις, εταιρικούς τύπους και σχηματισμούς, διαδικασία έναρξης επιχείρησης στην Κύπρο, χρηματιστήριο και επενδυτικές υπηρεσίες, προστασία ξένων επενδύσεων, συγχωνεύσεις, θέματα ανταγωνισμού, θέματα φορολογίας, εργασία, ακίνητα, θέματα περιβάλλοντος κ.ά..

Ο Οδηγός Cyprus Law Digest είναι το αποτέλεσμα εκτενούς ποιοτικής επιστημονικής εργασίας έμπειρων και αναγνωρισμένων δικηγόρων και νομικών συμβούλων αναφορικά με τα θέματα που πραγματεύονται, τα οποία επικαιροποιούν σε διαρκή βάση στην ηλεκτρονική έκδοση του Οδηγού (www.cypruslawdigest.com), η οποία παράλληλα με την έντυπη εμπλουτίζεται και συμπληρώνεται συνεχώς με νέα θέματα.

Γιατί να γίνω Contributing Editor στην έκδοση Cyprus Law Digest;

 • Ενισχύω το εταιρικό μου προφίλ μέσω της διασύνδεσής μου με μια μοναδική στο είδος της για τα ελληνικά δεδομένα legal-business έκδοση στην οποία συμμετέχουν οι πλέον αξιόλογοι και εξειδικευμένοι Έλληνες νομικοί.
 • Συμμετέχω σε έναν επιστημονικό Οδηγό υψηλού κύρους και εγνωσμένης αναγνωρισιμότητας.
 • Αποκτώ πρόσβαση – μέσω της έντυπης και της ηλεκτρονικής έκδοσης του Οδηγού - στην παγκόσμια elite επιχειρηματιών, δικηγορικών εταιριών, νομικών και οικονομικών συμβούλων, συμβούλων επενδύσεων, κ.α.
 • Εξασφαλίζω συνεχή & αδιάλειπτη προβολή επί 2ετία:
  • μέσω του ιστότοπου www.cypruslawdigest.com, ο οποίος είναι διασυνδεδεμένος με ιστοσελίδες σχετικών κυπριακών και διεθνών φορέων,
  • μέσω της έντυπης έκδοσης του Οδηγού και της έκδοσης CD-ROM, οι οποίες αποστέλλονται -σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, το Υπουργείο Βιομηχανίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) - σε διεθνείς οργανισμούς, κυπριακές πρεσβείες στο εξωτερικό, ξένες πρεσβείες στην Κύπρο, διεθνή επιμελητήρια, σε επιχειρηματικές και διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό κ.α.,
  • μέσω της σειράς ενεργειών προβολής του ίδιου του Οδηγού, τόσο πριν αλλά και μετά την έκδοση του (προβολή σε έντυπα, παρουσία σε ημερίδες, forums και συνέδρια κλπ).
 • Συνδέω την εταιρική μου ταυτότητα με το υψηλής κοινωνικής επιρροής δυναμικό κοινό των επιχειρηματιών, νομικών, συμβούλων επενδύσεων κλπ.
 • Προβάλλομαι σε μία διεθνούς εμβέλειας αγγλόφωνη έκδοση ως κατ’ ουσίαν «leader» στην αντίστοιχη αγορά για την Κύπρο.

Υπό την Αιγίδα

Πού βρισκόμαστε

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 2103678924
+30 210 3678800 (Call Center)
+30 210 36788922
Μαυρομιχάλη 23,10680 Αθήνα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">