Δημητρίου Γιώργος

Δημητρίου Γιώργος

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αγγλία (Southampton Institute/Not­tingham Trent Unv) Κινούμενο Σχέδιο και εικονογράφη­ση. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό χαρακτήρων, χώρων και τοπίων για χρήση σε ψηφιακές εφαρμογές, παιχνίδια και παιδικά βιβλία. Παράλληλα έχει εργαστεί στον χώρο της διαφήμισης και των οπτικοακουστικών εφαρμογών. Ως εικονογράφος έχει υπάρξει υποψήφιος το 2013 για το βραβείο εικονογραφημένου βιβλίου για παιδιά του περιοδικού Ο Αναγνώστης. Επίσης, έχει συμπεριληφθεί στη βραχεία λίστα των Κρατικών Βραβείων Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου το 2008. Υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής στην κατηγορία Εικονογράφησης των βραβείων ΕΒΓΕ το 2010.

E-mail: gdimitriou77@gmail.com


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">