NOMIKO ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 - Φυσική παρουσία (Διά ζώσης)

Ζητήστε συνάντηση για εξατομικευμένη ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που σχετίζονται με το διαγωνισμό και την προετοιμασία σας

ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ)
Εισηγητές: Ε. Γαλάνη, Δικηγόρος, ΜΔ Δημοσίου, Ε. Καϋμενάκη, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου,LL.M, Α. Παπαπετρόπουλος, Δικηγόρος, ΔΝ, Κ. Καλονόμος, Δικηγόρος ΑΠ και ΣτΕ, LL.M. (Heidelberg), Ε. Χριστοφιλόπουλος, Δικηγόρος LL.M, Ο. Αγγελοπούλου, Δικηγόρος Δ.Ν., LL.M., Μεσολαβήτρια ΟΜΕΔ, τ. Ειδική Επιστήμων Παν/μίων Αθηνών και Πελοποννήσου, Κ. Παπακωστόπουλος, Δικηγόρος Δ.Ν.
 Δείτε όλους τους εισηγητές
Διάρκεια: 1 ακαδημαϊκό έτος
Ημερ/νία: Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Τιμή όπως διμορφώνεται: Κόστος Παρακολούθησης 0,00 €

Φυσική παρουσία (Δια ζώσης)

*Ειδική τιμή για εγγραφές όσων συμμετείχαν στον ΚΕ Εισαγωγικό Διαγωνισμό

Νέα Υπηρεσία : Ζητήστε πριν από την εγγραφή σας ενημερωτική συνάντηση με τους υπεύθυνους των φροντιστηρίων για εξατομικευμένη ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τον διαγωνισμό και την προετοιμασία σας, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτόν και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Πληροφορίες εκπαιδευτικού προγράμματος:
Το τμήμα Εκπαίδευσης της Νομικής Βιβλιοθήκης οργανώνει ένα σύγχρονο και υψηλού επιπέδου νομικό φροντιστήριο προετοιμασίας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης για τις εξετάσεις του έτους 2020.

Κάθε εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών νομικών φροντιστηρίων που έχει επιλέξει διά ζώσης με τη φυσική του παρουσία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Η διδασκαλία οργανώνεται σε ολιγομελή τμήματα, από διδάσκοντες που διαθέτουν άριστη και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, με πολυετή πρακτική και φροντιστηριακή εμπειρία.

Το υλικό (σημειώσεις, παρουσιάσεις, πρακτικά και λύσεις) του κάθε νομικού μαθήματος προσφέρεται μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας nblearning στους συμμετέχοντες σε ηλεκτρονική μορφή (flipping book) για ευκολία ανάγνωσης και αναζήτησης με δυνατότητα εκτύπωσης ή/και αποθήκευσης ενώ παραμένει στη διάθεσή τους για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οργανώνονται επαναληπτικά φροντιστήρια εμπέδωσης της ύλης με επίλυση σύνθετων πρακτικών και προσομοιώσεις εξετάσεων (γραπτών και προφορικών)

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος στους συμμετέχοντες προσφέρεται πρόσθετη διδασκαλία με εισηγήσεις και διαλέξεις από καθηγητές πανεπιστημίου, δικαστικούς λειτουργούς και δικηγόρους της πράξης, δωρεάν συνδρομή στην ηλεκτρονική έκδοση των νομικών περιοδικών και έκπτωση στις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των νομικών φροντιστηρίων ή κάποιο/α από αυτά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα δοκιμαστικής δωρεάν παρακολούθησης πριν από την εγγραφή.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για την online δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα επιλέξτε τα νομικά φροντιστήρια ή το πακέτο των μαθημάτων που σας ενδιαφέρει και θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά η αίτηση εγγραφής.

Μπορείτε εναλλακτικά να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στο Τμήμα Προετοιμασίας ΕΣΔΙ Διοικητικής Κατεύθυνσης και να μας την αποστείλετε στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση:edu@nb.org

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη νομικών φροντιστηρίων, κα. Γεωργία Σιακανδάρη: τηλ 210 3678924, email: edu@nb.org

Δείτε επίσης

Πληροφορίες για την Εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστών


Προκήρυξη ΚΓ΄ Διαγωνισμού


Δικαιολογητικά Υποψήφιων για τον ΚΓ΄ Εισαγωγικό Διαγωνισμό

Δημοσιονομικό Δίκαιο


Εισηγήτρια: Ελίνα Καϋμενάκη,Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου, LL.M
Εισηγήτής: Ευγένιος Χριστοφιλόπουλος, Δικηγόρος LL.M

Σε ποιους απευθύνεται
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών.

Διάγραμμα προγράμματος
- έννοια δημόσιας δαπάνης
- διαδικασία εκτέλεσης δαπανών ...
Διαβάστε περισσότερα
 


Φορολογικό Δίκαιο


Εισηγητής: Κωνσταντίνος Παπακωστόπουλος, Δικηγόρος, Δ.Ν.

Σε ποιους απευθύνεται
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών.

Διάγραμμα προγράμματος

- Η έννοια του φόρου - η διάκριση της από τα τέλη και άλλες συναφείς επιβαρύνσεις
- Το συνταγματικό πλαίσιο της φορολογίας- η συνταγματική ...

Διαβάστε περισσότερα
 


Πολεοδομικό Δίκαιο-Δίκαιο Περιβάλλοντος


Εισηγητής: Α. Παπαπετρόπουλος, Δικηγόρος στο ΣτΕ και στον ΑΠ, τέως Μέλος ΝΣΚ

Σε ποιους απευθύνεται
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών / Κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης

Διάγραμμα προγράμματος
Α΄ μέρος - Θεωρητικά μαθήματα
Το μάθημα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο εκείνου για τις ακυρωτικές...
Διαβάστε περισσότερα
 


Διοικητικές Διαφορές Ουσίας - Αστική Ευθύνη του Κράτους


Εισηγητής: Κ. Καλονόμος, Δικηγόρος ΑΠ και ΣτΕ, LL.M. (Heidelberg)

Σε ποιους απευθύνεται: Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών Κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης

Διάγραμμα προγράμματος:
Α΄ μέρος - Θεωρητικά μαθήματα
Σκοπός των θεωρητικών μαθημάτων είναι: Η αρχική εξοικείωση των υποψηφίων με το θέμα και η παροχή βασικού κορμού γνώσεων σε όλους ανεξάρτητα από το επίπεδο με το οποίο προσέρχονται στο σεμινάριο.
1) Η δικαιοδοσία των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων - οι διοικητικές διαφορές ουσίας,
2)Αρμοδιότητα των τδδ - διαδικαστικές προϋποθέσεις...
Διαβάστε περισσότερα
 


Γενικό Διοικητικό Δίκαιο-Δίκαιο Ακυρωτικών Διαφορών-Συνταγματικο Δίκαιο


Εισηγητές:
Εύη Γαλάνη, Δικηγόρος ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου
Απόστολος Παπαθωμάς, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου
Α. Παπαπετρόπουλος, Δικηγόρος, ΔΝ, τέως Μέλος ΝΣΚ

Σε ποιους απευθύνεται
Τα μαθήματα απευθύνονται στους υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών (κατεύθυνση Διοικητικής Δικαιοσύνης).

Ενδεικτικό διάγραμμα προγράμματος
- Διοικητική πράξη...
Διαβάστε περισσότερα
 


Ευρωπαϊκό Δίκαιο


Σε ποιους απευθύνεται:
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής
Δικαστών και στους υποψηφίους για το διαγωνισμό των Ειρηνοδικών.

Διάγραμμα προγράμματος:
- Αυτονομία και όργανα της έννομης τάξης της Ε.Ε.
- Νομοθεσία της Ε.Ε.
- Θεμελιώδεις αρχές του ενωσιακού...
Διαβάστε περισσότερα
 


Γενική Παιδεία
Εισηγητής: Μιχαήλ Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Υπ Δρ Φιλοσοφίας Παν/μίου Αθηνών

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών / Κατεύθυνση Πολιτικής & Ποινικής Δικαιοσύνης


Διαβάστε περισσότερα


Αγγλική Νομική Ορολογία
Εισηγήτριες: Ευαγγελία Μπαλογιάννη, Δικηγόρος, Μεταφράστρια νομικών κειμένων, ΜΔΕ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο - Μαίρη Ορφανού, Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια, ΜΔ Ιδιωτικού Δικαίου


Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές της Εθνικής Σχολής Δικαστών (Πολιτική & Ποινική Κατεύθυνση & Εισαγγελείς), που επιθυμούν να εξεταστούν στην αγγλική γλώσσα στις επερχόμενες εισαγωγικές εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Α. Παπαπετρόπουλος,Δικηγόρος στο ΣτΕ και στον ΑΠ, τέως Μέλος ΝΣΚ

O Ανδρέας Δ. Παπαπετρόπουλος είναι Δικηγόρος στο ΣτΕ και στον ΑΠ, Διδάκτωρ Χωροταξικού και Πολεοδομικού Δικαίου του ΕΚΠΑ, κάτοχος DEA και DESS των Παν/μίων Paris I - Sorbonne και Ορλεάνης. Tο 1998 διορίσθηκε, κατόπιν εισαγωγικού διαγωνισμού, στο ΝΣΚ, στο οποίο και υπηρέτησε για δώδεκα χρόνια (στο Ειδικό Γραφείο Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών, στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ). Ασκεί πλέον εξειδικευμένη δικηγορία στο Πολεοδομικό, το Περιβαλλοντικό και το Γενικό Διοικητικό Δίκαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Εύη Γαλάνη, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου

Η Εύη Γαλάνη είναι κάτοχος από το 1999 Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών με βαθμό «?ριστα» το 1999. ?σκησε δικηγορία ως εσωτερικός συνεργάτης δικηγορικών γραφείων. Συνεργάζεται με τη Νομική Βιβλιοθήκη από το 2004.

Διαβάστε περισσότερα

Ελίνα Καϋμενάκη, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου, LL.M,

Η Ελίνα Καϋμενάκη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο από την ίδια Σχολή καθώς και τίτλο Master of Law - LLM από το King's College του University of London. Υπήρξε μεταπτυχιακή υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Έχει διατελέσει μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και έχει διδάξει μαθήματα εισαγωγικής εκπαίδευσης σε δόκιμους δημοσίους υπαλλήλους στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή έργων διοικητικού δικαίου. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του επιστημονικού περιοδικού Θεωρία και Πράξη Διοικητικού Δικαίου και στο παρελθόν γραμματέας συντάξεως του επιστημονικού περιοδικού Επιθεώρησις Δημοσίου και Διοικητικού Δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα

Απόστολος Παπαθωμάς, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου

Ο Απόστολος Παπαθωμάς αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000 και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του ιδίου Πανεπιστημίου με βαθμό «΄Αριστα» το 2003. Aσκησε δικηγορία ατομικά και ως εσωτερικός συνεργάτης δικηγορικών γραφείων. Από το έτος 2007 συνεργάζεται με τη Νομική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

Μαίρη Ορφανού, Διαμεσολαβήτρια, ΜΔ Ιδιωτικού Δικαίου

Η Μαίρη Ορφανού είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και του πανεπιστημίου Universidad Carlos III de Madrid, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαμεσολάβηση και στο Ιδιωτικό Δίκαιο. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου.

Διαβάστε περισσότερα

Ευαγγελία Μπαλογιάννη, Δικηγόρος, Μεταφράστρια νομικών κειμένων, ΜΔΕ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο

Η Ευαγγελία Μπαλογιάννη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Μ.Α.) στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επί σειρά ετών διετέλεσε εξωτερική συνεργάτιδα γλωσσομαθής νομικός στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με κύριο αντικείμενο τη μετάφραση κειμένων νομικού και οικονομικού περιεχομένου από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Ι. Καλονόμος, Δικηγόρος, LL.M. (Heidelberg)

Ο Κωνσταντίνος Ι. Καλονόμος είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο ΣτΕ. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθως έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης με αντικείμενο το Διοικητικό Δίκαιο

Διαβάστε περισσότερα

Μιχαήλ Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Υπ Δρ Φιλοσοφίας Παν/μίου Αθηνών

Ο Μιχαήλ Α. Ροδόπουλος είναι δικηγόρος Αθηνών, Υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΜΙΘΕ), κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων της Νομικής Αθηνών με άριστα στους τομείς Αστικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Διαβάστε περισσότερα

Όλγα Αγγελοπούλου,Δικηγόρος Δ.Ν., LL.M., Μεσολαβήτρια ΟΜΕΔ, τ. Ειδική Επιστήμων Παν/μίων Αθηνών και Πελοποννήσου

Η Όλγα Αγγελοπούλου είναι Δικηγόρος, κάτοχος L.LM. στο Κοινωνικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilian του Μονάχου, Διδάκτωρ Νομικής στο Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης και Μεσολαβήτρια στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας από το 2011. Έχει διατελέσει δικηγόρος με έμμισθη εντολή στο ΕΤΕΑΕΠ, Επιστημονική Συνεργάτης της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος, επισκέπτρια ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Max-Planck για το Αλλοδαπό και Διεθνές Κοινωνικό Δίκαιο, Ειδική Επιστήμων με το ΠΔ 407/80 στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα

Ευγένιος Χριστοφιλόπουλος,Δικηγόρος LL.M.

Ο Ευγένιος Χριστοφιλόπουλος είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε τίτλο Master of Law – LL.M από το University of Manchester και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε νομικά περιοδικά για θέματα Δημοσιονομικού Δικαίου και Δικαίου Δημοσίων Έργων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΗΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Τρίτη

Διοικητικό Δίκαιο - Ακυρωτικές Διαφορές

16.00-18.00

Εύη Γαλάνη, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου
Απόστολος Παπαθωμάς, Δικηγόρος, ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου
Ανδρέας Παπαπετρόπουλος, Δικηγόρος στο ΣτΕ και στον ΑΠ, τέως Μέλος ΝΣΚ

 

Φορολογικό Δίκαιο

18.00-19.30

Κωνσταντίνος Παπακωστόπουλος, Δικηγόρος Δ.Ν.

Κοινωνική Ασφάλιση / Πολεοδομικό Δίκαιο-Δίκαιο Περιβάλλοντος

19.30-21.00

Όλγα Αγγελοπούλου, Δικηγόρος Δ.Ν., LL.M., Μεσολαβήτρια ΟΜΕΔ, τ. Ειδική Επιστήμων Παν/μίων Αθηνών και Πελοποννήσου

Ανδρέας Παπαπετρόπουλος, Δικηγόρος στο ΣτΕ και στον ΑΠ, τέως Μέλος ΝΣΚ

Παρασκευή

Δημοσιονομικό Δίκαιο

15.30-17.30

Ελίνα Καϋμενάκη, Δικηγόρος ΜΔΕ Δημοσίου Δικαίου, LL.M
Ευγένιος Χριστοφιλόπουλος, Δικηγόρος LL.M.

 

Διοικητική Δικονομία-Αστική Ευθύνη του Δημοσίου

17.30-19.00

Κωνσταντίνος Ι. Καλονόμος, Δικηγόρος, LL.M. (Heidelberg)

Ειδικά Μαθήματα

Αγγλική Νομική Ορολογία

Πέμπτη
15.00-17.00

Ευαγγελία Μπαλογιάννη, Δικηγόρος, Μεταφράστρια, Νομικών Κειμένων, ΜΔΕ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο,
Μαίρη Ορφανού, Δικηγόρος - Διαμεσολαβήτρια, ΜΔΕ

Ειδικά Μαθήματα

Γενική Παιδεία

Παρασκευή
19.00-21.00

Μιχαήλ Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Υπ Δρ Φιλοσοφίας Παν/μίου Αθηνών

Τα μαθήματα Κοινωνική Ασφάλιση και Πολεοδομικό Δίκαιο-Δίκαιο Περιβάλλοντος πραγματοποιούνται εναλλάξ κάθε Τρίτη 19.30-21.00 από τον Φεβρουάριο 2020.Τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Αγγλικής νομικής ορολογίας θα γίνονται μία φορά ανά 15ήμερο και η ημερομηνία έναρξής τους θα ανακοινωθεί μετά την έναρξη των νομικών μαθημάτων.

Η Νομική Βιβλιοθήκη προσφέρει ειδικές Παροχές και Προνόμια στους συμμετέχοντες στα νομικά φροντιστήρια Προετοιμασίας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών Διοικητικής Δικαιοσύνης για τις εξετάσεις του έτους 2020.

Έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής για κάθε αγορά βιβλίου της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής συμμετοχής σε σεμινάρια, συνέδρια και συναφείς εκδηλώσεις που οργανώνει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης, εφόσον αφορούν στους κλάδους των μαθημάτων που διδάσκονται στο πρόγραμμα.

Δωρεάν πρόσβαση σε σχετική βιβλιογραφία, νομοθεσία, νομολογία και αρθρογραφία μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση των περιοδικών Θεωρία & Πράξη Διοικητικού Δικαίου, Περιβάλλον & Δίκαιο, Δίκαιο Επιχειρήσεων και εταιριών & Επιθεώρηση Νομολογίας, από το 1981 μέχρι σήμερα.

Δωρεάν πρόσβαση στους συμμετέχοντες - εγγεγραμμένους χρήστες της πλατφόρμας www.nblearning.org σε σειρά επιστημονικών ημερίδων & εκδηλώσεων που προσφέρει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης μέσα από την πλατφόρμα.

Δωρεάν πρόσβαση στο blog του Υποψήφιου Δικαστή, όπου δημοσιεύονται θέματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις

Δωρεάν αναπλήρωση σε βιντεοσκοπημένη μορφή στους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία έως 5 μαθήματα, στην περίπτωση που απουσιάσουν για έκτακτους λόγους.

Course Pack πακέτο προτεινόμενων ηλεκτρονικών εκδόσεων σχετικών με την προετοιμασία στις εξετάσεις με έκπτωση 80%

Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των νομικών φροντιστηρίων ή κάποιο/α από αυτά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Δυνατότητα έναρξης προετοιμασίας σε χρόνο της επιλογής του υποψηφίου
Οι συμμετέχοντες μπορούν να ξεκινήσουν την παρακολούθηση στο χρόνο της επιλογής τους καλύπτοντας την ύλη παρακολουθώντας τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα www.nblearning.org. Παράλληλα έχουν στη διάθεσή τους όλο το σχετικό συνοδευτικό υλικό ανά μάθημα (σημειώσεις, πρακτικά, νομολογία κ.λ.π.).

Δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικής παρακολούθησης πριν την εγγραφή
Οι υποψήφιοι συμμετέχοντες πριν από την εγγραφή τους έχουν τη δυνατότητα δοκιμαστικής δωρεάν παρακολούθησης των πρώτων μαθημάτων του προγράμματος.

Τα προνόμια ισχύουν έως 31 Δεκεμβρίου 2020

Φυσική Παρουσία (Δια Ζώσης)

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αθήνα, Μαυρομιχάλη 23), σε απόσταση 200 μέτρων από την οδό Ακαδημίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Αίθουσα "Χάρης Καρατζάς"

Λυκαβηττός

Αίθουσα Πλειάδες

Αίθουσα Πλειάδες

Αίθουσα Βιβλιοθήκη

Αίθουσα Αθηνά

Τιμές μεμονωμένων μαθημάτων
Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.

Nομικά Μαθήματα
Φορολογικό Δίκαιο: 950€
Κοινωνική Ασφάλιση: 550€
Δημοσιονομικό Δίκαιο: 1.100€
Πολεοδομικό Δίκαιο-Δίκαιο Περιβάλλοντος: 550€
Διοικητικό Δίκαιο - Ακυρωτικές Διαφορές – Συνταγματικό Δίκαιο: 1.600€
Διοικητική Δικονομία-Αστική Ευθύνη του Δημοσίου: 950€
Ευρωπαϊκό Δίκαιο: 450 €

Ειδικά Μαθήματα
Γενική Παιδεία: 750€
Αγγλική Νομική Ορολογία: 750€

Δια ζώσης: early bird Από 1/8/19: 3.500 €

Τρόποι εξόφλησης
Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, με 24 άτοκες δόσεις   

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών

Αριθμ. 65573

Προκηρύσσουμε διαγωνισμό για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών ενενήντα (90) σπουδαστών. Ο αριθμός των εισακτέων κατανέμεται ανά κατεύθυνση, ως ακολούθως: Α. Διοικητική Δικαιοσύνη, σαράντα (40) θέσεις [μία (1) θέση δόκιμου εισηγητή του Ελεγκτικού Συνεδρίου, πέντε (5) θέσεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας, τριάντα τέσσερις (34) θέσεις παρέδρων Πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων]. Β. Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη, τριάντα τέσσερις (34) θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου. Γ. Εισαγγελείς, δέκα έξι (16) θέσεις παρέδρων εισαγγελίας.

κατεβάστε το ΦΕΚ εδώ

Επιτυχία στις εξετάσεις:
Σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι εκπαιδευόμενοι στα νομικά φροντιστήρια της ΝΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ στους πρόσφατους ΚΒ΄ και ΚΓ’ Διαγωνισμούς Διοικητικής Δικαιοσύνης επιτυγχάνοντας την κατάταξη στις πρώτες θέσεις των οριστικών αποτελεσμάτων. Ανάμεσά τους για πρώτη φορά στην ιστορία των εξετάσεων υποψήφιων Δικαστών βρίσκονται και εκπαιδευόμενοι που παρακολούθησαν το πρόγραμμα αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.nblearning.org

Πληροφορίες για την Εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστών

Η ΝΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικής παρακολούθησης των πρώτων μαθημάτων του νομικού φροντιστηρίου προετοιμασίας για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών – Διοικητική Κατεύθυνση 2016 - 2017 . Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην εκπαιδευτική πλατφόρμα www.nblearning.org και παρακολουθήστε τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Για τη δωρεάν εγγραφή σας στην πλατφόρμα:

1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο www.nblearning.org

2. Επιλέξτε το κόκκινο πλαίσιο: Δεν είστε μέλος; Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ.

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ορίστε τον κωδικό (password) πρόσβασής σας.

4. Βρείτε το επιβεβαιωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και ακολουθήστε τον σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί για επιβεβαίωση.

5. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια σας ενδιαφέρουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 3678800

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">