Εργασία/Πρακτική άσκηση στη ΝΒ
Ευκαιρίες Καριέρας στη Νομική Βιβλιοθήκη

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ απασχολεί 190 άτομα σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και βραβεύτηκε κατ΄ επανάληψη από την XXIII Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μία από τις 500 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης (Europe΄s 500 dynamic entrepreneurs) πετυχαίνοντας κατά την πενταετία 1995-2000 συνολική ανάπτυξη που ξεπέρασε το 400% σε κύκλο εργασιών και ανθρώπινο δυναμικό.

Στα πλαίσια του οργανογράμματος της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ λειτουργούν οκτώ (8) αυτόνομα τμήματα (Επιστημονικό, Πωλήσεις, Παροχής υπηρεσιών, Παραγωγής, Μηχανογράφησης, Καινοτομιών, Ανάπτυξης λογισμικού, & Οργάνωσης σεμιναρίων, εκδηλώσεων και διαιτησιών) τα οποία κατά καιρούς προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης.

Για την επιλογή των νέων συνεργατών, πέραν από τα τυπικά και κυρίως τα ουσιαστικά προσόντα που πρέπει να διαθέτουν, πρωτεύοντα ρόλο στην απόφαση για την πρόσληψη και διατήρησή τους παίζουν η διάθεση συνεργασίας, η σταθερότητα του χαρακτήρα τους, η αποτελεσματικότητα, η φιλομάθειά τους καθώς και η εν γένει διάθεσή τους να προάγουν εαυτούς μέσα σε μια εταιρική κουλτούρα απόλυτα φιλική προς τον εργαζόμενο με σεβασμό στα δικαιώματά του και ευελιξία στις ιδιαιτερότητές του.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για εσωτερική ή εξωτερική συνεργασία παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία υποβάλλοντας αίτημα συνεργασίας.

Πρακτική στη Νομική Βιβλιοθήκη

Στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ χαιρόμαστε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε φοιτητές & σπουδαστές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε όλες τις λειτουργικές μονάδες του Ομίλου μας, να εκπαιδευτούν κατά τη διάρκεια της εργασίας (on-the-job training) και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να έχουν καλύτερη απόδοση στο μέλλον.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ συνεργάζεται με τα ΑΕΙ/ΤΕΙ δίνοντας δυνατότητα στους φοιτητές να κάνουν την Πρακτική τους Άσκηση στους παρακάτω τομείς:

  • Ανάπτυξη Λογισμικού (Web, Mobile & Desktop applications)
  • Υποστήριξη πελατών σε Προγράμματα και Εφαρμογές Πληροφορικής
  • Ανάπτυξη sites και web hosting
  • Συντήρηση και υποστήριξη web servers
  • Content management
  • Γραφικές τέχνες & Ηλεκτρονική σχεδίαση εντύπου

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία υποβάλλοντας αίτημα για πρακτική άσκηση.

Υποβολή Αίτησης
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">