• Greek Law Digest

  Ο μόνος ολοκληρωμένος και ελεύθερα προσβάσιμος Οδηγός που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Εξωτερικό.

  Greek Law Digest

Greek Law Digest - The Ultimate Legal Guide to Greek Law

H Νομική Βιβλιοθήκη, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας προσέλκυσης  του ενδιαφέροντος για την υλοποίηση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας, ανέλαβε υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και του οργανισμού ENTERPRISE GREECE (πρώην INVEST IN GREECE) τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και επικαιροποιημένου οδηγού στην αγγλική γλώσσα, υπό τον τίτλο Greek Law Digest - The Ultimate Guide to Greek Law. H έκδοση Greek Law Digest είναι η πλέον συστηματική και ευρεία εποπτική παρουσίαση του ελληνικού νομικού θεσμικού πλαισίου, γραμμένη εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.

Στόχος της έκδοσης είναι η αξιόπιστη ενημέρωση οποιουδήποτε αλλοδαπού φυσικού ή νομικού προσώπου επιθυμεί να πληροφορηθεί τι προβλέπει η ελληνική έννομη τάξη.

 • περιεκτικό αφού δομείται σε ενότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα ερωτημάτων τα οποία απασχολούν πολίτες άλλων χωρών – μελλοντικούς επενδυτές - σχετικά με τα νομικώς ισχύοντα στην Ελλάδα
 • κατανοητό από κάθε ενδιαφερόμενο με την παροχή απλών και ταυτόχρονα εμπεριστατωμένων απαντήσεων.
  • Η έκδοση είναι προϊόν συνεργασίας 100 και πλέον επιφανών νομικών επιστημόνων με πολυετή πείρα και ουσιαστική γνώση των θεμάτων που αναπτύσσουν και εκδίδεται με πρωτοβουλία και επιμέλεια του εκδοτικού οίκου ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Το περιεχόμενο του Οδηγού Greek Law Digest ενημερώνεται διαρκώς μέσω της  επικαιροποίησης των άρθρων του και της προσθήκης νέων. Είναι ελεύθερα προσβάσιμος  σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του ιστότοπου www.greeklawdigest.gr.  Επίσης, είναι διαθέσιμος σε  CD-ROM και διατίθεται ανά 2ετία και σε έντυπη έκδοση.

Γιατί να γίνω Contributing Editor στην έκδοση Greek Law Digest;

 • Ενισχύω το εταιρικό μου προφίλ μέσω της διασύνδεσής μου με μια μοναδική στο είδος της για τα ελληνικά δεδομένα legal-business έκδοση στην οποία συμμετέχουν οι πλέον αξιόλογοι και εξειδικευμένοι Έλληνες νομικοί.
 • Συμμετέχω σε έναν επιστημονικό Οδηγό υψηλού κύρους και εγνωσμένης αναγνωρισιμότητας.
 • Αποκτώ πρόσβαση - μέσω της έντυπης και της ηλεκτρονικής έκδοσης του Οδηγού - στην παγκόσμια elite επιχειρηματιών, δικηγορικών εταιριών, νομικών και οικονομικών συμβούλων, συμβούλων επενδύσεων, κ.α.
 • Εξασφαλίζω συνεχή & αδιάλειπτη προβολή επί 2ετία:
  • μέσω του ιστότοπου www.greeklawdigest.gr, ο οποίος είναι διασυνδεδεμένος με ιστοσελίδες σχετικών ελληνικών και διεθνών φορέων,
  • μέσω της έντυπης έκδοσης του Οδηγού και αυτής του CD-ROM, οι οποίες αποστέλλονται -σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τον οργανισμό Enterprise Greece- σε διεθνείς οργανισμούς, ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό, ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα, διεθνή επιμελητήρια, σε επιχειρηματικές και διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό κ.α.,
  • μέσω σειράς ενεργειών προβολής του ίδιου του Οδηγού, τόσο πριν όσο και μετά την έκδοσή του (προβολή σε έντυπα, παρουσία σε ημερίδες, forums και συνέδρια κλπ).
 • Συνδέω την εταιρική μου ταυτότηταμε το υψηλής κοινωνικής επιρροής δυναμικό κοινό των επιχειρηματιών, νομικών, συμβούλων επενδύσεων κλπ.
 • Προβάλλομαι σε μία διεθνούς εμβέλειας αγγλόφωνη έκδοση ως κατ’ ουσίαν «leader» στην αντίστοιχη αγορά για την Ελλάδα.

Υπό την Αιγίδα

Πού βρισκόμαστε

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 2103678920
+30 210 3678800 (Call Center)
+30 210 36788922
Μαυρομιχάλη 23,10680 Αθήνα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">