Οδηγίες πρόσβασης
Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα
Με ΙΧΕ από το κέντρο της Αθήνας/Ομόνοια

Στην άνοδο της Σταδίου προς Σύνταγμα κάνετε αριστερά στην οδό Αρσάκη και κατευθύνεστε όλο ευθεία διασχίζοντας την Πανεπιστημίου και την Ακαδημίας, η Μαυρομιχάλη είναι παράλληλη μεταξύ της Ιπποκράτους και της Χαρ. Τρικούπη όπου κάνετε δεξιά στην Ναυαρίνου και αριστερά στην Μαυρομιχάλη, θα μας βρείτε στο αριστερό σας χέρι.

Με ΙΧΕ από Λ. Κηφισίας/Μαρούσι

Στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας στο ύψος του Hilton κάνετε δεξιά ανοιχτή στροφή προς Λεωφ. Βας. Σοφίας (σήματα για Σύνταγμα/Ευαγγελισμός). Στρίβετε δεξιά στην Σέκερη, συνεχίζετε προς Σόλωνος και μετά από 800 μέτρα στρίβετε δεξιά στην Μαυρομιχάλη, βρισκόμαστε στο αριστερό σας χέρι.

Αναλυτικότερο χάρτη παρακαλούμε δείτε εδώ

Parking για ΙΧΕ

Ακριβώς δίπλα από το κτίριο της Νομικής Βιβλιοθήκης υπάρχει υπαίθριος χώρος στάθμευσης ΙΧΕ με χρέωση. Τηλ επικοινωνίας: 6984 499813 κος Αλέξανδρος.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει πληθώρα χώρων στάθμευσης, δείτε εδώ

Με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΜΕΤΡΟ
Στάση Μετρό «Πανεπιστήμιο» / Γραμμή 2.
Το κτίριο μας βρίσκεται 5’ με τα πόδια από την στάση μετρό.
Αναλυτικότερο χάρτη παρακαλούμε δείτε εδώ

ΗΣΑΠ
Σταθμός ΗΣΑΠ/Ομόνοια
Αναλυτικότερες οδηγίες εδώ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Ακαδημίας, αναλυτικότερες οδηγίες εδώ

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">