• «Ζούμε μαθαίνοντας»


    ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαίδευση στη Νομική Βιβλιοθήκη

Η Νομική Βιβλιοθήκη κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της Διά Βίου Μάθησης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με κύρια αντικείμενα το Δίκαιο, την Οικονομία, τη Φορολογία, τη Λογιστική καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, όπως Διαπραγματεύσεις, Διαμεσολάβηση, Αγγλική Νομική και Οικονομική ορολογία και άλλα.

Η Νομική Βιβλιοθήκη, διοργανώνει από το έτος 2000 πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων, συνεδρίων και κύκλων επαγγελματικής μετεκπαίδευσης. Συνεργάζεται με καταξιωμένους διδάσκοντες και εκπαιδευτικά ιδρύματα του εσωτερικού και εξωτερικού προσφέροντας υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση πάνω σε νέους και δυναμικά ανερχόμενους κλάδους του δικαίου και της οικονομίας.

Τα προγράμματά της απευθύνονται σε Δικηγόρους, Δικαστές, Συμβολαιογράφους, Φοιτητές, Ασκούμενους Δικηγόρους, Υποψήφιους της Σχολής Δικαστών και των βασικότερων νομικών διαγωνισμών, Λογιστές και Επιχειρήσεις.

Τρόποι Παρακολούθησης
Φυσική Παρουσία
Μάθετε Περισσότερα
Βίντεο (On-demand)
Μάθετε Περισσότερα
Βίντεο (Live Streaming)
Μάθετε Περισσότερα
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Επικοινωνήστε μαζί μας
για περισσότερες πληροφορίες
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">