• «Ζούμε μαθαίνοντας»


    ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    «Ζούμε μαθαίνοντας»
Εκπαίδευση στη Νομική Βιβλιοθήκη

Η Νομική Βιβλιοθήκη κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της Διά Βίου Μάθησης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με κύρια αντικείμενα το Δίκαιο, την Οικονομία, τη Φορολογία, τη Λογιστική καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, όπως Διαπραγματεύσεις, Διαμεσολάβηση, Αγγλική Νομική και Οικονομική ορολογία και άλλα.

Η Νομική Βιβλιοθήκη, διοργανώνει από το έτος 2000 πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων, συνεδρίων και κύκλων επαγγελματικής μετεκπαίδευσης. Συνεργάζεται με καταξιωμένους διδάσκοντες και εκπαιδευτικά ιδρύματα του εσωτερικού και εξωτερικού προσφέροντας υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση πάνω σε νέους και δυναμικά ανερχόμενους κλάδους του δικαίου και της οικονομίας.

Τα προγράμματά της απευθύνονται σε Δικηγόρους, Δικαστές, Συμβολαιογράφους, Φοιτητές, Ασκούμενους Δικηγόρους, Υποψήφιους της Σχολής Δικαστών και των βασικότερων νομικών διαγωνισμών, Λογιστές και Επιχειρήσεις.

Τρόποι Παρακολούθησης
Φυσική Παρουσία
Μάθετε Περισσότερα
Βίντεο (On-demand)
Μάθετε Περισσότερα
Βίντεο (Live Streaming)
Μάθετε Περισσότερα
Συνεργαζόμενοι Φορείς
Πιστοποιήσεις
Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ

Το ΚΔΒΜ της Νομικής Βιβλιοθήκης είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού), φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, βάσει των διατάξεων του Ν 4093/2012 (ΦΕΚ Α΄ 222), με κωδικό 2100291 βάσει απόφασης που ελήφθη κατά την 106η/10.4.2014 Συνεδρίαση του ΕΟΠΠΕΠ (Α.Π.: 1356/13.1.2015). Η σχετική άδεια ανανεώθηκε με την απόφαση υπ’ αριθμ. 253/26.1.2017 συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ (αρ. πρωτ. ΔΑ/3016/27.1.2017).

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 29990:2010

Η σταθερή προσήλωση στην ποιότητα οδήγησε το έτος 2017 στην πιστοποίηση του ΚΔΒΜ κατά ISO 29990:2010 από τον γερμανικό φορέα πιστοποίησης DQS ως παρόχου υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης και συγκεκριμένα για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παροχή επαγγελματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με κύρια αντικείμενα το δίκαιο, την οικονομία, την φορολογία, τη λογιστική και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων όπως διαπραγματεύσεις, διαμεσολάβηση και ξενόγλωσση νομική και οικονομική ορολογία (αριθμός καταχώρισης πιστοποιητικού 30551049 LSP).

Βραβεύσεις – Διακρίσεις

Η προσηλωμένη στην ποιότητα πορεία του ΚΔΒΜ της Νομικής Βιβλιοθήκης επιβραβεύτηκε με υψηλότατες διακρίσεις στα ετήσια «Education Leaders Awards» , στα οποία συμμετέχουν εκατοντάδες ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς από όλη την Ελλάδα

Βραβεύσεις του ΚΔΒΜ της Νομικής Βιβλιοθήκης:
    2018
  • Gold Award στην κατηγορία «Διασύνδεση με την αγορά εργασίας» (για τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα «Certified Paralegal Program» & «Data Protection Officer»)
  • Silver Award στην κατηγορία «Επιχειρήσεις – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης»
  • 2017
  • Silver Award στην κατηγορία «Επιχειρήσεις – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης»

Βραβεύσεις – Διακρίσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας
για περισσότερες πληροφορίες
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">