Κ. Τασούλης

, Eπίκουρος Kαθηγητής Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Ηγεσίας

Ο Κωνσταντίνος Τασούλης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος, MSc in Management and HRM (Distinction), University of Bath. Από το 2010 είναι επίκουρος καθηγητής διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και ηγεσίας στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας (DEREE), όπου έχει διατελέσει υπεύθυνος του MBA και του MS in Leadership. Διαθέτει εκτενή εμπειρία στη βιωματική εκπαίδευση έχοντας διδάξει περισσότερες από 2000 ώρες σε επιχειρήσεις και πανεπιστήμια όπως το University of Bath και το New York University. Παράλληλα, είναι ακαδημαϊκός συνεργάτης του International School of Management στο Παρίσι. Στα διδακτικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η στρατηγική διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, η ηγεσία και η ακεραιότητα στον εργασιακό χώρο, καθώς και η συναισθηματική νοημοσύνη. Οι μελέτες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή και εγχώρια επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, και είναι επιμελητής έκδοσης του International Leadership JournalΚλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">