Μαμαλίγκα Σοφία

Μαμαλίγκα Σοφία

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στα Χανιά μέχρι την Ε’ Δημοτικού. Σπούδασε σχέδιο και γραφιστική στην Ανώτερη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών στα ΚΑΤΕΕ Αθήνας. Εργάστηκε αρχικά σε διαφημιστικές εταιρείες και δημιουργικά γραφεία και από το 1987 σαν ανεξάρτητη γραφίστας, σκιτσογράφος και εικονογράφος. Έχει εικονογραφήσει βιβλία των εκδόσεων Πατάκη, Παπαδόπουλου και Ξιφαρά. Το 2011, άρχισε να σατιρίζει την καθημερινότητα φτιάχνοντας πολιτικές γελοιογραφίες, καρικατούρες και κόμιξ και να τα δημοσιεύει στο προσωπικό της blog: http://mamalinga.wordpress.com και στο www.cartoonmovement.com. Το 2015 εκδόθηκαν δύο προσωπικά της κόμιξ από τις εκδόσεις Comicon–shop Ρενιέρη, το «Σοφία ξανθή ακούσωμεν» με το οποίο συμμετείχε στο COMICDOM-CON ATHENS 2015 και το «Γυναίκες σε κλιμακτήριο», με το οποίο συμμετείχε στο φεστιβάλ κόμιξ ΜΕ ΠΕΝΑΚI ΚΑΙ ΣΚΑΠΑΝΗ. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας από το 1993.


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">