Μαμαλούκος Γιάννης

Μαμαλούκος Γιάννης

Ο Γιάννης Μαμαλούκος είναι graphic designer / Illustrator / Branding. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Σήμερα εργάζεται στην Νομική Βιβλιοθήκη από το 2003 ως Art Director. Έχει εικονογραφήσει το "Μια του Κλέφτη Δυο του Κλέφτη" της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης δημιουργώντας έτσι τους πρώτους ήρωες της σειράς, τον Θέμη και την σοφή κουκουβάγια. Από μικρή ηλικία ανακάλυψε το ταλέντο του στην ζωγραφική σχεδιάζοντας με μολύβια και υδατοχρώματα και κάνει την πρώτη του προσωπογραφία στην ηλικία των 11 ετών. Όντας αυτοδίδακτος ζωγράφος αποφασίζει να σπουδάσει γραφιστική. Έπειτα ξεκίνησε η επαγγελματική του σταδιοδρομία με την τέχνη της μεταξοτυπίας σε οικογενειακή επιχείρηση. Έχοντας έντονες ανησυχίες αλλάζει πορεία και αποφασίζει να δουλέψει ως γραφίστας σε περιοδικά εκδοτικών οίκων και διαφημιστικών εταιριών αντιμετωπίζοντας νέες δημιουργικές προκλήσεις και ιδιαίτερα στον τομέα σχεδιασμού εικονογραφήσεων και λογοτύπων.


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">