Παρακαλώ Περιμένετε
Σας μεταφέρουμε στο καλάθι για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας
Φροντιστήριο

ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ – ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΣΔΔΑ)

Ζητήστε συνάντηση για εξατομικευμένη ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τον διαγωνισμό και την προετοιμασία σας

ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ – ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΣΔΔΑ)
ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ)
Φυσική παρουσία Βίντεο (On Demand)

Τιμή όπως διμορφώνεται: Κόστος Παρακολούθησης 0,00 €

Ημερ/νία: Αναμένονται οι νέες ημερομηνίες
Διάρκεια: 3 μήνες
Εισηγητές: Μ. Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Σ. Σκλήρης, Δικηγόρος, LL.M., Ιωάννης – Διονύσιος Σαλαβράκος, Οικονομολόγος – Διεθνολόγος, Λέκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών , Ανδρέας Χ. Μωρίκης, Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός
 Δείτε όλους τους εισηγητές

Το Τμήμα Εκπαίδευσης της Νομικής Βιβλιοθήκης οργανώνει ένα νέο, σύγχρονο και υψηλού επιπέδου Φροντιστήριο προετοιμασίας υποψηφίων για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) για τις εξετάσεις του έτους 2020.

Κάθε εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών νομικών φροντιστηρίων που έχει επιλέξει, διά ζώσης με τη φυσική του παρουσία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης και εξ αποστάσεως (βιντεοσκοπημένα - on demand) μέσω της βραβευμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας edu.nb.org

Η διδασκαλία οργανώνεται σε ολιγομελή τμήματα, από διδάσκοντες που διαθέτουν άριστη και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, με πολυετή πρακτική και διδακτική εμπειρία.

Το υλικό κάθε μαθήματος προσφέρεται μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας edu.nb.org στους συμμετέχοντες σε ηλεκτρονική μορφή (flipping book) για ευκολία ανάγνωσης και αναζήτησης με δυνατότητα εκτύπωσης ή/και αποθήκευσης ενώ παραμένει στη διάθεσή τους για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οργανώνονται επαναληπτικά φροντιστήρια εμπέδωσης της ύλης και προσομοιώσεις εξετάσεων.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των νομικών μαθημάτων ή κάποιο/α από αυτά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Δηλώσεις συμμετοχής

• Για την online δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα επιλέξτε τα νομικά φροντιστήρια ή το πακέτο των νομικών μαθημάτων που σας ενδιαφέρει και θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά η αίτηση εγγραφής.
•  Μπορείτε εναλλακτικά να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής και να μας την αποστείλετε στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση edu@nb.org

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Γεωργία Σιακανδάρη: τηλ 210 3678924, email: edu@nb.org

Δείτε επίσης

Δείτε εδώ την προκήρυξη του τελευταίου διαγωνισμού σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτόν.

Δείτε εδώ την ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΖ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΣΔΔΑ 2019

 

Σπυρίδων Σκλήρης, Δικηγόρος , LL.M.

Ο Σπυρίδων Σκλήρης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος Πτυχίου Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης και μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) Master 2- Droit public general- του Πανεπιστημίου Paris 1-Pantheon Sorbonne. Έχει διατελέσει 'national tutor' στο επιμορφωτικό πρόγραμμα Human Rights Education for Legal Professionals 'HELP', σε θέματα απαγόρευσης των διακρίσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο, στο Ενωσιακό Δίκαιο και στο δίκαιο της ΕΣΔΑ. Παράλληλα με τη δικηγορία, διδάσκει φροντιστηριακά μαθήματα δημοσίου δικαίου σε φοιτητές της Νομικής.

Ιωάννης-Διονύσιος Σαλαβράκος, Οικονομολόγος – Διεθνολόγος, Λέκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Ιωάννης-Διονύσιος Σαλάβράκος είναι οικονομολόγος και διεθνολόγος. Έλαβε πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακό σε τραπεζικά και χρηματοϊκονομικές υπηρεσίες από το πανεπιστήμιο του Reading Μεγάλης Βρετανίας. Ακολούθησε διδακτορικό σε διεθνή οικονομικά και πολυεθνικές στο πανεπιστήμιο του St. Andrews, Μεγάλης Βρετανίας και μεταπτυχιακό στις διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο Aberdeen Μεγάλης Βρετανίας. Την περίοδο 2001-2012 δίδαξε σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (North London, Guildhall, London Metropolitan) ως επισκέπτης λέκτορας. Παράλληλα την περίοδο 2007-2012 δίδαξε ως λέκτορας και επίκουρος καθηγητής στα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Δυτικής Ελλάδας. Την περίοδο 2012-2014 διατέλεσε διαπιστευμένος βοηθός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επίσης την περίοδο 2007-2020 διδάσκει σε στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές (Σχολές Διοίκησης Επιτελών Ναυτικού και Αεροπορίας, Σχολή Διακλαδικών Πληροφοριών, Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, Σχολή Εθνικής Άμυνας, Σχολή Εθνικής Ασφάλειας κλπ ). Επίσης από το 2017 διδάσκει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών. Τα ενδιαφέροντα του αφορούν δύο άξονες: 1) Διεθνή Οικονομία, πολυεθνικές, εμπόριο και 2) Οικονομικά της Άμυνας και του Πολέμου. Έχει γράψει 6 βιβλία και πλέον των 200 μελετών και άρθρων σε ελληνικά, αγγλικά σε διεθνή περιοδικά, κεφάλαια βιβλίων και στον ελληνικό περιοδικό τύπο.

Μ. Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ

Ο Μιχαήλ Α. Ροδόπουλος είναι δικηγόρος Αθηνών, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων της Νομικής Αθηνών με άριστα στους τομείς Αστικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου: «Κρατικές Ενισχύσεις στις Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος» (2011). Συμμετείχε στο συλλογικό έργο: «Συνθήκη της ΕΕ & ΣΛΕΕ, κατ’ άρθρον ερμηνεία» του Καθηγητή Β. Χριστιανού (2012), καθώς και στο επίσης συλλογικό έργο: «Οδηγός Κρατικών Ενισχύσεων» του ΚΔΕΟΔ-ΜοΚΕ (2013) υπό την επιμέλεια της Ε. Μουαμελετζή. Έχει αρθρογραφήσει σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου σε ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα νομικά περιοδικά, καθώς και σε θέματα τρέχουσας νομικής και πολιτικοοικονομικής επικαιρότητας στο περιοδικό: «Τhe Books’ Journal». Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, νομικός σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης στους τομείς έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας του Υπουργείου Παιδείας.

Ανδρέας Χ. Μωρίκης, Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός

Ο Ανδρέας Χ. Μωρίκης είναι φιλόλογος, απόφοιτος του Φιλοσοφικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ (1973) και της Σχολής Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (1987), με εγκύκλιες σπουδές στο Κολλέγιο Αθηνών (1959 - 69). Ως εκπαιδευτικός έχει διδάξει (1975 -2013) στη Δευτεροβάθμια Ιδιωτική Εκπαίδευση (Σχολή Θεοδωροπούλου, Σχολή Μωραΐτη, Κολλέγιο Αθηνών) τα μαθήματα της ειδικότητάς του, σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με έμφαση στην ανάλυση και σύνθεση νεοελληνικών δοκιμιακών κειμένων. Έχει συγγράψει 2 βιβλία εκπαιδευτικού περιεχομένου: α)«Η Ιστορία…όπως εξετάστηκε στις εισαγωγικές στο διάστημα 1948 – 1977 (εκδ. Doma, 1978), β)«Λυσία Υπέρ Μαντιθέου (εκδ. Ελληνικά Γράμματα, 2001). Έχει δημοσιεύσει άρθρα εκπαιδευτικού περιεχομένου στον ημερήσιο τύπο και έχει συμμετάσχει σε επιτροπές του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Από το 2013 δίνει κατ’ έτος σειρά διαλέξεων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο «Νίκος Αντωνόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς, με θέματα έως τώρα: α)H «Περί παίδων αγωγής» πραγματεία του Πλουτάρχου, β)«Συζητώντας για τον Κωνσταντίνο Καβάφη» και γ)«Μελοποιημένη Νεοελληνική Ποίηση»

Τιμές μεμονωμένων μαθημάτων

Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.

ΜΙΚΡΟ-ΜΑΚΡΟ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ :  900 €
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ : 900 €
ΓΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ :  350 €

Β ΣΤΑΔΙΟ : 350 €

Όλα τα μαθήματα για το Α ΣΤΑΔΙΟ : 1.450 € (από 2150 €)
Όλα τα μαθήματα για το Β ΣΤΑΔΙΟ : 1.560 € (από 2500 €)
 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ (Ονομασία Προγράμματος Προετοιμασίας) ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, έως 12 άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">