Παρακαλώ Περιμένετε
Σας μεταφέρουμε στο καλάθι για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας
Σεμινάριο

GOLDEN VISA ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Πρακτικός Οδηγός για υποψήφιους επενδυτές

GOLDEN VISA ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Βίντεο (On Demand) LIVE STREAMING
Βίντεο (On Demand) LIVE STREAMING
Κόστος Συμμετοχής:
 
  • ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
  • NEOI - ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ
  • ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
  • NEOI - ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Κωδικός Προϊόντος : 17580|17581
Ημερ/νία: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020
Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 (17:00 – 21:00)
Διάρκεια: 4 ώρες
Εισηγητές: Αθ. Δράγιος, Συμβολαιογράφος Αθηνών, DEA, Διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, Α. Νικολαράκος - Μαυρομιχάλης, Δικηγόρος
 Δείτε όλους τους εισηγητές

Με το δεδομένο ότι οι επενδύσεις μέσω της Golden Visa παρουσιάζουν μια σημαντική και προοδευτική αύξηση τα τελευταία χρόνια και τις χορηγήσεις αδειών διαμονής σε επενδυτές - αγοραστές ακινήτων να έχουν γίνει ένα σημαντικό επενδυτικό εργαλείο, το Σεμινάριο αυτό παρουσιάζει μια προφανή επικαιρότητα και χρησιμότητα. Οι συμμετέχοντες σε αυτό θα ωφεληθούν πολλαπλά καθώς έχει οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει έναν πραγματικά εύχρηστο και πρακτικό οδηγό μέσω του οποίου θα αναλυθούν όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις και διαδικασίες για την έκδοση αυτού του τύπου αδειών διαμονής, ενώ θα απαντηθούν καίρια ερωτήματα που αφορούν σε όλο το εύρος κατάστρωσης αυτής της επενδυτικής δραστηριότητας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους υποψηφίων επενδυτών, συμβολαιογράφους, επενδυτικούς συμβούλους, μεσίτες, επαγγελματικές και επιχειρηματικές ενώσεις, εμπορικά τμήματα πρεσβειών και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γνωρίσει εκ του σύνεγγυς και κυρίως με πρακτικό τρόπο, ποιες ευκαιρίες προσφέρει η Golden Visa και πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν υποψήφιοι επενδυτές.

• Εφαρμοστέο δίκαιο (νομοθεσία - υπουργικές αποφάσεις)

• Άδεια διαμονής για ιδιοκτήτες ακινήτων - Δικαιούχοι δικαιώματος - Κατηγοριοποίηση

• Προϋποθέσεις για την απόκτηση άδειας διαμονής για ιδιοκτήτες ακινήτων

• Θεώρηση εισόδου (VISA)

• Διάρκεια άδειας διαμονής και ανανέωση - Προϋποθέσεις

• Η διαδικασία έκδοσης άδειας διαμονής για ιδιοκτήτες ακινήτων βήμα προς βήμα
   - Έκδοση θεώρησης εισόδου στην Ελληνική Επικράτεια
   - Συγκέντρωση /υποβολή δικαιολογητικών
   - Βήματα έως την οριστική έκδοση της άδειας διαμονής

• Διαδικασία έκδοσης άδειας διαμονής των μελών της οικογένειας

• Δικαιολογητικά για τις ανανεώσεις των αδειών διαμονής

• Αντικατάσταση αδειών διαμονής

• Αναγραφή τόπου γέννησης του αιτούντος / Γλώσσα εγγράφων για την υποβολή της αίτησης

• Κόστος διαδικασίας / Υποβολή παραβόλου

• Συζήτηση - Επίλυση αποριών

Αθανάσιος Δράγιος,

Ο Αθανάσιος Δράγιος εείναι Συμβολαιογράφος Αθηνών, μέλος της συμβολαιογραφικής εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡ. ΔΡΑΓΙΟΣ-ΕΛΕΝΗ ΑΡ. ΔΡΑΓΙΟΥ», κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Κοινοτικό Δίκαιο (Πανεπιστήμιο BORDEAUX-I), Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής. Εκπροσώπησε ως εισηγητής τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε ημεδαπά και διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και επιστημονικές ημερίδες. Έχουν δημοσιευθεί άρθρα του σε νομικά περιοδικά για φορολογικά θέματα, για θέματα εμπορικού Δικαίου, για θέματα οικογενειακού και κληρονομικού Δικαίου, για θέματα αναγκαστικής εκτέλεσης, καθώς και για τον θεσμό της διαμεσολάβησης. Συγγραφέας στο Βιβλίο «Φορολογία Ακινήτων-Εγχειρίδιο πρακτικής εφαρμογής για την ακίνητη περιουσία» και συμμετοχή στη συγγραφή του Βιβλίου «Το Νέο Σύμφωνο Συμβίωσης μετά τον Ν 4356/2015, Ερμηνεία-Διαγράμματα-Υποδείγματα». Διατελεί επιστημονικός συνεργάτης στο περιοδικό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ». Είναι μέλος του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Εκπρόσωπος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου στον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ). Εκπρόσωπος της Ελλάδος (Conseiller General) στην παγκόσμια Ένωση Συμβολαιογράφων (U.I.N.L) και μέλος της επιτροπής Συμβολαιογραφικής Δεοντολογίας (COMMISSION DEONTOLOGIE NOTARIALE) της (U.I.N.L). Μέλος της επιτροπής και ομάδας εργασίας για το ξέπλυμα χρήματος και για τη Διαμεσολάβηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμβολαιογράφων (C.N.U.E.). Μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβολαιογραφικών Μελετών και Ερευνών (IRENE).

Αντώνης Νικολαράκος - Μαυρομιχάλης,

Ο Αντώνης Νικολαράκος - Μαυρομιχάλης είναι δικηγόρος Αθηνών με 25ετή πείρα στο εμπορικό, στο διεθνές εμπορικό, στο ιδιωτικό διεθνές, στο αστικό και στο διοικητικό Δίκαιο. Είναι νομικός σύμβουλος αρκετών διεθνών επενδυτών, επενδυτικών ομίλων και επιχειρηματιών. Έχει επίσης προσφέρει τη συνδρομή του αφιλοκερδώς στις δράσεις ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών με ανθρωπιστικούς σκοπούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, με 6 άτοκες δόσεις https://www.nb.org/media/wysiwyg/cards_logo.jpg

Παρέχονται επίσης:

Συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 8 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του κάθε σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια – υπηρεσίες ή εκδόσεις της εταιρίας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό στο grammateia@nb.org

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 50% του ποσού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 30 ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

*Στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">