Επικοινωνήστε με τους Συγγραφείς μας

Ποιο βιβλίο της ΠΝΒ σας προτείνει ο....

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη επικοινωνεί με τους αγαπημένους σας συγγραφείς και τους ρωτά ποιό βιβλίο της ΠΝΒ σας προτείνουν και γιατί:

  • Η Ελένη Σβορώνου διάβασε και σας προτείνει το βιβλίο «Μικροί ΔασοΝόμοι».

«... Αγαπώ τη φύση, το περιβάλλον, τη ζωή. Ευτυχώς η δουλειά μου – στη WWF – είναι ακριβώς όλα αυτά μαζί. Έτσι, όταν διάβασα τους Μικρούς ΔασοΝόμους ενθουσιάστηκα που τα παιδιά επισκέπτονται το δάσος και γνωρίζουν από κοντά τα μυστικά και τις ομορφιές του, σ’ ένα ξεχωριστό μάθημα, που δεν γίνεται στη σχολική τάξη...»

Στείλε μήνυμα στον συγγραφέα ...

Πως σου φαίνονται όσα λένε οι συγγραφείς παραπάνω; Συμφωνείς μαζί τους; Θα ήθελες κάτι να τους πεις;

Στείλε την ερώτησή σου στο e-mail: paidikinb@nb.org και σύντομα θα την δεις εδώ:

  • Η Στέλλα Οικονομάκη (8 ετών) στέλνει μήνυμα στην Ελένη Σβορώνου:

«Συμφωνώ ότι Οι Μικροί Δασονόμοι είναι εξαιρετικό βιβλίο! Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να συναντήσουν κάποια στιγμή τον Μπαρμπαρόσα σου, τον σκυλάκο δικηγόρο! Θα είχαν τόσα να πουν!»

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">