Λέσχες Ανάγνωσης

Tι είναι οι Λέσχες Ανάγνωσης;

Οι Λέσχες Ανάγνωσης είναι ομάδες αναγνωστών που συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (πχ. μια φορά τον μήνα) και συζητούν για  ένα βιβλίο ή συγγραφέα και το έργο αυτού, που από κοινού επέλεξαν να διαβάσουν. Κοινός στόχος η απόλαυση ανάγνωσης ενός βιβλίου, η συζήτηση γι αυτό και ο προβληματισμός για τα θέματα που θίγει και γενικά η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.

Ειδικότερα οι Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης με διαδραστικό περιεχόμενο (παιχνίδια, δρώμενα, εμψύχωση παραμυθιών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική κ.α) κατορθώνουν να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στο διάβασμα, στα βιβλία. Και όταν τα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένα να διαβάσουν… διαβάζουν.

Με τον σκοπό αυτό και η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στηρίζει τη δημιουργία Παιδικών Λεσχών Ανάγνωσης με θέματα που αντλούνται από τα βιβλία της.    

Λέσχες ανάγνωσης των βιβλίων της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης

Στη Λέσχη Ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου, οι μικροί αναγνώστες, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Νίκης Κατσιάπη, διάβασαν, προβληματίστηκαν και δούλεψαν πάνω στο βιβλίο της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης «Ο Θέμης σερφάρει στο διαδίκτυο» της Λίλιαν Μήτρου. 

Δημιουργείστε τη δική σας Λέσχη Ανάγνωσης για τον Μικρό Πολίτη

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στηρίζει τη δημιουργία Λεσχών Ανάγνωσης του ενεργού Μικρού Πολίτη. Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε συμμετοχή στην Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης του Μικρού Πολίτη της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης. Το πρώτο τμήμα θα λειτουργήσει τον Νοέμβριο, για 8-15 παιδιά, ηλικίας 7-9 χρόνων. E-mail επικοινωνίας : paidikinb@nb.org

Αν βρίσκεστε στην περιφέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τον τρόπο που θα υποστηρίξουμε το ξεκίνημα μιας τέτοιας νέας Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης. Θα σας φέρουμε σε επαφή με τους συντελεστές των βιβλίων μας, θα σας παρέχουμε εποπτικό υλικό και ειδικές εκπτώσεις στα βιβλία που θα θελήσετε να δουλέψετε.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">