Επισκέψεις Συγγραφέων

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη έρχεται κοντά στους νεαρούς αναγνώστες της με διαδραστικές εκδηλώσεις από αγαπημένους συγγραφείς και εικονογράφους. Έτσι, η παρουσίαση κάθε βιβλίου γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία για τον μικρό αναγνώστη. Προκαλέστε λοιπόν τους συγγραφείς μας:

Στις σχολικές τάξεις

Για τμήματα μέχρι 30-40 παιδιά, με προετοιμασία σχετικά με το θέμα του βιβλίου και τον επισκέπτη τους. Και μια μικρή σχετική κατασκευή ή ένα σχετικό μουσικό κομμάτι ή τραγούδι θα κλείσει πιο όμορφα την συνάντηση.

 

Σε σχολική βιβλιοθήκη

Στις σχολικές βιβλιοθήκες, πολλές φορές τα παιδιά παρουσιάζουν τα ίδια στους καλεσμένους συγγραφείς τις δικές τους εργασίες που έγιναν με αφορμή τα βιβλία τους και συζητούν πιο πλατειά για το σχετικά θέματα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά αφήνουν άφωνους τους δημιουργούς με την φαντασία τους και την εφευρετικότητά τους. Μια μοναδική εμπειρία για όλους.

Σε έκθεση βιβλίου

Στις σχολικές γιορτές που συνδυάζουν και Έκθεση Βιβλίου, η παρουσία ενός συγγραφέα θα δώσει μια άλλη υπόσταση στην ενέργεια. Ιδανικά την παρουσίαση παρακολουθούν και οι γονείς, αποκτώντας έτσι μια κοινή εμπειρία με τα παιδιά τους και συζητώντας μαζί για το θέμα του βιβλίου.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">