Βιβλιοθήκες

Οι βιβλιοθήκες ανταποκρινόμενες στις ανάγκες της κοινωνίας παρέχουν μια σειρά από υπηρεσίες πάντα με αφορμή το βιβλίο. Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στηρίζει τις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες, τις Βιβλιοθήκες των Σχολείων, τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες και τις Ειδικές Βιβλιοθήκες. Ειδικότερα:

Συμμετοχή σε προγράμματα /Εκδηλώσεις

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη συμμετέχει σε προγράμματα και εκδηλώσεις. Στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας  που συντονιστής της ήταν η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος και υποστηρικτής όπως και τις προηγούμενες χρονιές το Future Library, η ΠΝΒ έκανε αισθητή την παρουσία της. 
Η φετινή εκστρατεία είχε τον  πρωτότυπο τίτλο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη...», εμπνευσμένο   από τη φράση του Μπόρχες "Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη, είναι το σύμπαν". Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη υποστηρίζει την Εκστρατεία και παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις για παιδιά: «Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...είναι το δικαστήριο των ζώων!»

Αγορές / Πακέτα προσφορών / Δείγματα

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στηρίζει τις Βιβλιοθήκες, με ειδικά εκπτωτικά πακέτα προσφορών, με συχνές ενημερώσεις για τις νέες εκδόσεις και με την αποστολή δειγμάτων.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">