Βιβλιοθήκες

Οι βιβλιοθήκες ανταποκρινόμενες στις ανάγκες της κοινωνίας παρέχουν μια σειρά από υπηρεσίες πάντα με αφορμή το βιβλίο. Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στηρίζει τις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες, τις Βιβλιοθήκες των Σχολείων, τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες και τις Ειδικές Βιβλιοθήκες. Ειδικότερα:

Συμμετοχή σε προγράμματα /Εκδηλώσεις

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη συμμετέχει σε προγράμματα και εκδηλώσεις. Στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας  που συντονιστής της ήταν η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος και υποστηρικτής όπως και τις προηγούμενες χρονιές το Future Library, η ΠΝΒ έκανε αισθητή την παρουσία της. 
Η φετινή εκστρατεία είχε τον  πρωτότυπο τίτλο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη...», εμπνευσμένο   από τη φράση του Μπόρχες "Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη, είναι το σύμπαν". Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη υποστηρίζει την Εκστρατεία και παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις για παιδιά: «Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...είναι το δικαστήριο των ζώων!»

Αγορές / Πακέτα προσφορών / Δείγματα

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στηρίζει τις Βιβλιοθήκες, με ειδικά εκπτωτικά πακέτα προσφορών, με συχνές ενημερώσεις για τις νέες εκδόσεις και με την αποστολή δειγμάτων.