Τα νέα μας / Ο Μικρός Πολίτης

 • Μικρός Πολίτης 20

  2017-01-24 02:04:00
  Η ΒΑΡΚΑ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΜΝΗΜΗ – προδημοσίευση
 • Μικρός Πολίτης 19

  2017-01-10 09:38:00
  Ο Καινούργιος … θα είναι καλύτερος
 • Μικρός Πολίτης 18

  2017-01-03 10:30:00
  Για να βρει ο Άγιος τον Δρόμο…!
 • Μικρός Πολίτης 17

  2016-12-19 23:34:00
  Tελικά, πάντα υπάρχει τρόπος!
 • Στα μέσα Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 12η ΔΕΒΘ. Η παρουσία της Νομικής Βιβλιοθήκης σηματοδότησε το αισιόδοξο ξεκίνημα της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης με εκδηλώσεις για παιδιά αλλά και με τη Συνέντευξη Τύπου: «Γιατί Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη; Το όραμα και οι στόχοι της νέας σειράς βιβλίων»: Με συντονιστή της συζήτησης τον Άρη Δημοκίδη και ομιλητές την Εκδότρια/Δικηγόρο Τζίνα Παπαντωνοπούλου-Καρατζά και την υπεύθυνη έκδοσης της Μαρίζα Ντεκάστρο, δόθηκε μια πρώτη εικόνα για τον ξεχωριστό και πρωτοπόρο χαρακτήρα της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης αλλά και για τα μελλοντικά βιβλία που με μεγάλο ενθουσιασμό – αλλά και ιδιαίτερη φροντίδα – ετοιμάζονται.

 • Το κείμενο αποτελεί απόσπασμα από το άρθρο του δημοσιογράφου και συγγραφέα κ. Κώστα Στοφόρουστο literature.gr, για το νέο βιβλίο του Βασίλη Παπαθεοδώρου «Ήταν το ίνδαλμά μου –Μια ιστορία για τη βία στα γήπεδα» της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης.

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">