Προτάσεις για νέες εκδόσεις

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ενθαρρύνει και υποστηρίζει κάθε νέα εκδοτική πρόταση που καλύπτει τις ιδιαίτερες θεωρητικές και πρακτικές ανάγκες των νομικών και οικονομικών επαγγελμάτων.

Κάθε ιδέα που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο έκδοσης συζητείται και εφόσον κρίνεται ότι μπορεί να ενταχθεί στον εκδοτικό προγραμματισμό αξιολογείται από επιστημονική επιτροπή η οποία και εισηγείται συγκεκριμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν την αναγνωστικότητα και αναγνωρισιμότητα της επικείμενης έκδοσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

*Η επικοινωνία σχετικά με την υποβολή νέων εκδοτικών προτάσεων γίνεται απευθείας με τη Διοίκηση εκπρόσωπος της οποίας θα επικοινωνήσει άμεσα με τον ενδιαφερόμενο. Τα προσωπικά ή άλλα πληροφοριακά στοιχεία καταγραφούν σε αυτή την σελίδα παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά.
 
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">