Προτάσεις για νέες εκδόσεις

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ενθαρρύνει και υποστηρίζει κάθε νέα εκδοτική πρόταση που καλύπτει τις ιδιαίτερες θεωρητικές και πρακτικές ανάγκες των νομικών και οικονομικών επαγγελμάτων.

Κάθε ιδέα που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο έκδοσης συζητείται και εφόσον κρίνεται ότι μπορεί να ενταχθεί στον εκδοτικό προγραμματισμό αξιολογείται από επιστημονική επιτροπή η οποία και εισηγείται συγκεκριμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν την αναγνωστικότητα και αναγνωρισιμότητα της επικείμενης έκδοσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

*Η επικοινωνία σχετικά με την υποβολή νέων εκδοτικών προτάσεων γίνεται απευθείας με τη Διοίκηση εκπρόσωπος της οποίας θα επικοινωνήσει άμεσα με τον ενδιαφερόμενο. Τα προσωπικά ή άλλα πληροφοριακά στοιχεία καταγραφούν σε αυτή την σελίδα παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά.
 
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">