Ο. Κόλλιας

, στελεχών επιχειρήσεων, Συγγραφέας και Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Οδυσσέας Κόλλιας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει Master in Business Administration (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Έχει διατελέσει στέλεχος στο τμήμα Marketing του Ο.Τ.Ε. καθώς και ιδιωτικών επιχειρήσεων στις πωλήσεις και το marketing. Διδάσκει σε πτυχιακά, μεταπτυχιακά και επιχειρησιακά προγράμματα από το 1991 συνεργαζόμενος με τον Δημόσιο τομέα, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς της Δια Βίου Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι συγγραφέας και διδάσκων στα e learning προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται με το Κ.Ο.Ε. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (Κ.Ε.Κ. ΕΛ.ΤΑ.), την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ε.σ.ε.ε.), την ΓΣΕΒΕΕ, την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ε.ε.δ.ε.). Είναι συγγραφέας των βιβλίων: "Αλφαβητάριο Υπηρεσιών", εκδόσεις: Σταμούλης και του:"Μύθοι του Αισώπου και Επιχειρείν", εκδόσεις: Παπασωτηρίου.Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">