Παυλάκη Σοφία

Παυλάκη Σοφία

Η Σόφη Παυλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο δίκαιο προστασίας του περιβάλλοντος. Έχει την επιμέλεια της ύλης του περιοδικού «Περιβάλλον & Δίκαιο» για τις εκδόσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης και έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα με αντικείμενο το δίκαιο περιβάλλοντος και χωροταξίας - πολεοδομίας καθώς και σε κωδικοποιήσεις της περιβαλλοντικής και δασικής μας νομοθεσίας. Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση την περιβαλλοντική πολιτική και την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου. Επιστημονικές μελέτες και άρθρα της έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί σε έγκριτα περιοδικά και ιστολόγια του χώρου της οικολογίας και του περιβάλλοντος. Μιλά αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά. Αγαπά ιδιαίτερα τη μουσική, τη φύση, τα όμορφα διαβάσματα και τη λαϊκή μας παράδοση. Είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιώργο Γιαπισίκογλου και έχουν δυο παιδιά, τον Αλέξη, 12 και τη Δήμητρα, 9 ετών. Οι «Μικροί ΔασοΝόμοι» είναι το πρώτο βιβλίο της για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος που απευθύνεται σε παιδιά.

 


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">