Προβληθείτε στη Νομική Βιβλιοθήκη

Η Νομική Βιβλιοθήκη κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των επιστημονικών εκδόσεων εκδίδοντας 15 επιστημονικά περιοδικά, μέσα από τα οποία η νομική και επιχειρηματική κοινότητα ενημερώνεται σε σταθερή βάση πάνω σε σύγχρονες πρακτικές της δικηγορίας, νομολογιακές τάσεις, τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις, εργαλεία, βιβλιοπροτάσεις, επαγγελματικά νέα του χώρου και άλλο πολύτιμο ενημερωτικό υλικό στο οποίο μέχρι τώρα ελάχιστα μέλη της νομικής κοινότητας είχαν πρόσβαση.

Τα περιοδικά απευθύνονται στην πλειοψηφία των ενεργών δικηγορικών και λογιστικών γραφείων, το μεγαλύτερο μέρος των νομικών τμημάτων των επιχειρήσεων, καθώς και ένα σημαντικό μέρος των δημοσίων υπηρεσιών και φορέων, ιδρυμάτων, αρχών, οργανισμών και βιβλιοθηκών σε ολόκληρη τη χώρα. Σε 6 από αυτά τα περιοδικά δίνεται η δυνατότητα προβολής μέσω διαφημιστικών καταχωρίσεων ή advertorials σε εμπορικές επιχειρήσεις που θέλουν να επικοινωνήσουν την εταιρική τους ταυτότητα, τα εταιρικά τους προϊόντα ή υπηρεσίες στο συγκεκριμένο κοινό.

Δείτε παρακάτω τις αναλυτικές πληροφορίες του κάθε περιοδικού και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο κοινό που στοχεύετε.


Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο επικοινωνίας της Νομικής Βιβλιοθήκης στο τηλ. 210 3678 920 ή μέσω e-mail στο advertisement@nb.org για να ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Νομικής Βιβλιοθήκης.