• Προβολή / Διαφήμιση

    Προβληθείτε μέσω αρθρογραφίας ή διαφημιστικής καταχώρισης σε ένα από τα 15 επιστημονικά περιοδικά της Νομικής Βιβλιοθήκης

Γιατί στη Νομική Βιβλιοθήκη;

Η Νομική Βιβλιοθήκη κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των επιστημονικών εκδόσεων εκδίδοντας 15 επιστημονικά περιοδικά, μέσα από τα οποία η νομική και επιχειρηματική κοινότητα ενημερώνεται σε σταθερή βάση πάνω σε σύγχρονες πρακτικές της δικηγορίας, νομολογιακές τάσεις, τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις, εργαλεία, βιβλιοπροτάσεις, επαγγελματικά νέα του χώρου και άλλο πολύτιμο ενημερωτικό υλικό στο οποίο μέχρι τώρα ελάχιστα μέλη της νομικής κοινότητας είχαν πρόσβαση.

Τα περιοδικά απευθύνονται στην πλειοψηφία των ενεργών δικηγορικών και λογιστικών γραφείων, το μεγαλύτερο μέρος των νομικών τμημάτων των επιχειρήσεων, καθώς και ένα σημαντικό μέρος των δημοσίων υπηρεσιών και φορέων, ιδρυμάτων, αρχών, οργανισμών και βιβλιοθηκών σε ολόκληρη τη χώρα και αποτελούν την πρώτη επιλογή δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιριών που θέλουν να επικοινωνήσουν την εταιρική τους ταυτότητα και τα εταιρικά τους νέα.

Προβολή μέσω αρθρογραφίας

Η αρθρογραφία και ο σχολιασμός αποφάσεων σε επιστημονικά νομικά περιοδικά αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πλέον υψηλής επαγγελματικής ανταπόδοσης προβολή ενός δικηγόρου ή δικηγορικού γραφείου μέσα από την οποία συνδέει το όνομα και τη φήμη που τον συνοδεύει στον ειδικότερο τομέα ή τομείς ενασχόλησης του.

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο συντονισμού του περιοδικού που σας ενδιαφέρει για να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα δημοσίευσης στα επιστημονικά περιοδικά της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Προβολή μέσω διαφημιστικής καταχώρισης ή advertorial στα περιοδικά:

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
  • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ
  • ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο επικοινωνίας της Νομικής Βιβλιοθήκης για να ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Πού βρισκόμαστε

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 3678920
+30 210 3678800 (Call Center)
+30 210 36788922
Μαυρομιχάλη 23,10680 Αθήνα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">