Σ. Φίκαρη

, Δικηγόρος, LL.M.

Η Σταυρούλα Φίκαρη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Πληροφορική, στο Πανεπιστήμιο του Montpellier στη Γαλλία και ασχολείται με την ανάπτυξη και λειτουργία ηλεκτρονικών νομικών πληροφοριακών συστημάτων, τη νομική έρευνα και τεκμηρίωση. Από το 1991 είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΝΟΜΟΣ» της εταιρείας INTRASOFT INTERNATIONAL, με κύρια αντικείμενα την επιμέλεια επεξεργασίας των πληροφοριών νομολογίας (συλλογή, αποδελτίωση, κατασκευή εργαλείων έρευνας), την υποστήριξη και την εκπαίδευση των συνδρομητών της ΤΝΠ (εκπαιδευτικά σεμινάρια στη χρήση της «ΝΟΜΟΣ» και παροχή οδηγιών και καθοδήγηση στην έρευνα για την ανεύρεση πληροφοριών) και τη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και έργα εφαρμογών Νομικής Πληροφορικής. Από το έτος 2016 συνεργάζεται με τη Νομική Βιβλιοθήκη σε εκπαιδευτικά προγράμματα και εφαρμογές Νομικής Πληροφορικής.Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">