Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας Committed to Excellence στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Tη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010, στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου HILTON, έλαβε χώρα η τελετή βράβευσης των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό European Foundation for Quality Management(EFQM) σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδος και Κύπρου (Τραπεζικός Όμιλος MARFIN, Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου, Ναυτιλιακές εταιρείες κ.α. μεταξύ των οποίων και η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ.

Η κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού βραβείου επιχειρηματικής αριστείας έρχεται να προστεθεί στις επί σειρά ετών βραβεύσεις δυναμικής ανάπτυξης του οργανισμού Europe’s 500 και είναι αποτέλεσμα της συνεχούς και άοκνης προσπάθειας που καταβάλει η Νομική Βιβλιοθήκη για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας του εκδοτικού έργου καθώς και των υπηρεσιών εκπαίδευσης, προβολής, επικοινωνίας και οργάνωσης δικηγορικών γραφείων και νομικών υπηρεσιών.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">