Διαδικασίες Εγγραφής & Φοίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ online και offline.

Online - από το site της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (www.nb.org) για όλα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και τα Σεμινάρια που μπορεί να παρακολουθήσει επιλέγοντας τον τρόπο παρακολούθησης που τον εξυπηρετεί (διά ζώσης ή εξ αποστάσεως) καθώς και τον τρόπο πληρωμής (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση με πιστωτική κάρτα). Στην περίπτωση χρέωσης με πιστωτική κάρτα δίνεται δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις (minimum ποσό μηνιαίας δόσης: 30€). Για τα βιντεοσκοπημένα Σεμινάρια λαμβάνουν σχετική ενημέρωση μέσω email ή sms για την ενεργοποίηση της πρόσβασής τους στην εκπαιδευτική πλατφόρμα edu.nb.org όπου και μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό (βίντεο σεμιναρίου, σημειώσεις κ.λπ.)

Offline - Οι ενδιαφερόμενοι για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Σεμινάρια της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ μπορούν να ενημερώνονται επίσης:

  • Από τον κατάλογο όλων των προγραμμάτων που κυκλοφορεί και διανέμεται δωρεάν ανά τρεις μήνες
  • Επικοινωνώντας τηλεφωνικά στη γραμματεία του Τμήματος Εκπαίδευσης που λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 20:00.
  • Κλείνοντας ραντεβού με σύμβουλο ενημέρωσης της Εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές σε μακροχρόνια προγράμματα απαιτούν επιπλέον συμπλήρωση ειδικών αιτήσεων που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε προγράμματος.

Back to Top