Λίγα λόγια για εμάς
Τα LexLabs είναι η κοιτίδα τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει η Νομική Βιβλιοθήκη (www.nb.org) για την ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορίας Legal Tech για τα νομικά επαγγέλματα, τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τον δημόσιο τομέα.
H Νομική Βιβλιοθήκη από το 2005 επενδύει σε πόρους και τεχνολογίες που την φέρνουν στην αιχμή των εξελίξεων μέσα από την ανάπτυξη της οικογένειας εφαρμογών ALMA η οποία βελτιστοποιεί την καθημερινή οργάνωση και παραγωγικότητα δικηγορικών εταιριών και νομικών τμημάτων επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Η πρόκληση της ψηφιακής εποχής με την ανάπτυξη τεχνολογιών όπως AI, Machine Learning, Blockchain κ.α. βρίσκουν την Νομική Βιβλιοθήκη μέσα από τα LexLabs να πρωτοπορεί εκ νέου υποστηρίζοντας, αναπτύσσοντας και ενθαρρύνοντας συνεργασίες με data sciences experts, software houses, ερευνητικά κέντρα, εργαστήρια πληροφορικής, δικηγορικές εταιρίες κ.α. για την ανάπτυξη καινοτομιών οι οποίες αναμένεται στα επόμενα χρόνια να αλλάξουν ριζικά τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των νομικών επαγγελμάτων και της απονομής της δικαιοσύνης.

Η ομάδα
Για την υλοποίηση των projects των LexLabs διατηρούμε ευέλικτες ομάδες εξειδίκευσης και τεχνογωνσίας σε συνδυασμό με στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες τεχνολογίας και ερευνητικά κέντρα. Η ομάδα των LexLabs η οποία αναπτύσσεται συνεχώς αποτελείτα απο:

Product Owners, Lead Architects, Front & Back Developers, Application Developers, Legal Tech Experts, Project Managers, Business Analysts, Operations Managers, Systems Administrators, Sales & Marketing Professionals and Support Professionals.


Βραβεύσεις

Η Qualex.gr κερδίζει 5 βραβεία e-volution awards (2021)

- GOLD: Best in Books, Music & Entertainment

- GOLD: Digital Transformation

- SILVER: Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

- SILVER: Τεχνολογική Καινοτομία

- SILVER: Information Architecture

Back to Top