Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Paralegal
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Certified Paralegal διοργανώνεται σε ετήσια βάση με την υποστήριξη του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος (ΣΔΕΕ). Με τη συμμετοχή 21 υψηλά καταρτισμένων εισηγητών, το Certified Paralegal Program (CPP), που διαρκεί 1 ακαδημαϊκό έτος και περιλαμβάνει 280 ώρες εκπαίδευσης, παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεται το στελεχιακό δυναμικό των νομικών επαγγελμάτων για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και υποστήριξη των σύγχρονων δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιριών. Με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών ενοτήτων, διεξάγονται γραπτές και προφορικές εξετάσεις για την απόκτηση Διπλώματος Certified Paralegal ενώπιον ανεξάρτητης τριμελούς εξεταστικής επιτροπής. To CPP είναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα βραβευμένο με GOLD AWARD από τα Education Leaders Awards στην κατηγορία «Διασύνδεση με την αγορά Εργασίας».
Εταιρίες που μας εμπιστευτήκαν
Είπαν για εμάς

Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν «εξαιρετικοί» συνεργάτες και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Ράνια Μπαζίγου

Corporate Paralegal στην Εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Απέκτησα γνώσεις ουσιαστικές, με βοήθησε να ξεκαθαρίσω πληροφορίες που ήταν συγκεχυμένες στο μυαλό μου τόσα χρόνια και να μπορέσω να προσφέρω καλύτερες και ουσιαστικότερες υπηρεσίες στην εταιρία μου.

Ανδρομάχη Γραμματοπούλου

IP Paralegal (Intellectual Property Paralegal) στη δικηγορική εταιρίας ΜΠΑΛΛΑΣ, ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αποκόμισα ισχυρή βάση νομικών γνώσεων και άλλα χρήσιμα εργαλεία για τις καθημερινές ανάγκες της εργασίας μου.

Δήμητρα- Εύα Δωρή

Paralegal στη Δικηγορική Εταιρία ΡΟΚΑΣ

Ιδανικό για όσους νιώθουν την ανάγκη να συνδυάσουν την πράξη της καθημερινότητας της εργασίας τους με την απαραίτητη θεωρία.

Κυριακή Χριστοδουλοπούλου

Legal Assistant- Secretary στον όμιλο OLYMPIA DEVELOPMNENT

Το πρόγραμμα αυτό μου έδωσε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να είμαι απολύτως χρήσιμη σ’ ένα δικηγορικό γραφείο.

Κατερίνα Βασιλείου

Legal Assistant στη δικηγορική εταιρία ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να σε βοηθήσει να αποκομίσεις γνώσεις ώστε να γίνεις ένας χρήσιμος συνεργάτης νομικού επαγγέλματος

Δώρα Γεωργίου

γραμματέας Νομικής υπηρεσίας ACTIONLINE

Επικοινωνήστε μαζί μας
Back to Top