ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Εισηγητές: Ορφανού Μ.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η εξοικείωση με την Ισπανική νομική ορολογία και φρασεολογία, μέσω της διεύρυνσης του λεξιλογίου, της ενίσχυσης της υπάρχουσας γνώσης σε επίπεδο ισπανικής γλώσσας και της περιπτωσιολογικής μελέτης του ισπανικού νομικού συστήματος.

Προαπαιτούμενο για την παρακολούθηση είναι γνώση ισπανικής γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2

workshop workshop

  • Introducción al español jurídico 
  • La carrera judicial
  • Derecho interno y derecho internacional
  • Derecho procesal
  • Derecho laboral
  • Derecho civil
  • Derecho tributario y financiero
  • Derecho penal
  • Derechos humanos - Union Europea

Σε όλους τους δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά τη χρήση της Ισπανικής νομικής γλώσσας, σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους Νομικής που επιθυμούν να προετοιμαστούν για μετεκπαίδευση σε ισπανόφωνα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και σε μεταφραστές νομικών κειμένων και διερμηνείς που ασχολούνται με νομικές υποθέσεις.

Μαίρη Ορφανού

Η Μαίρη Ορφανού είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακά στη Διαμεσολάβηση και στο Ιδιωτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Universidad Carlos III de Madrid. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου. Από το 2011 έως το 2015 δίδαξε Διαμεσολάβηση και Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Universidad Carlos III de Madrid, στην αγγλκή και την ισπανική γλώσσα. Είναι εξωτερική συνεργάτιδα του μεταφραστικού τμήματος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2014, ενώ διδάσκει αγγλική νομική ορολογία σε δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες από το 2015. Έχει μεταφράσει από την αγγλική γλώσσα το βιβλίο των L. Love & J. Stulberg, «Ανάμεσα στα μέρη: ο Ουδέτερος Τρίτος» (Νομική Βιβλιοθήκη, 2014). Περαιτέρω, έχει επιμεληθεί το κεφάλαιο της αγγλικής γλώσσας στο συλλογικό έργο «Νομικά Κείμενα Ξένων Γλωσσών» (Νομική Βιβλιοθήκη, 2020), από κοινού με την Ευ. Μπαλογιάννη, σε συνεργασία με την οποία διδάσκει, από το 2016, το μάθημα της αγγλικής νομικής ορολογίας στο πλαίσιο του Φροντιστηρίου της Νομικής Βιβλιοθήκης για την προετοιμασία υποψηφίων για τις εξετάσεις της Εθνικής Σχολής Δικαστών. Δραστηριοποιείται στον τομέα της μετάφρασης και επιμέλειας νομικών και άλλων κειμένων στην ελληνική, αγγλική, ισπανική, γαλλική και πολωνική γλώσσα.

Τρόπος Πληρωμής:

Για τους τρόπους πληρωμής δείτε εδώ 


Χρήσιμες Πληροφορίες

Παροχές

Στους συμμετέχοντες παρέχεται συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Όπου υπάρχει ένδειξη εκπτώσεων για ειδικές κατηγορίες (φοιτητές, ασκούμενοι/νέοι δικηγόροι και δικαστικοί λειτουργοί) ή άλλες έχουν ισχύ για Online εγγραφές μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες στο site www.nb.org

Ειδικότερα στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας

Πολιτική ακυρώσεων

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια – υπηρεσίες ή εκδόσεις της εταιρίας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό (10 εργάσιμες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου) στο grammateia@nb.org

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 10 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 50% του ποσού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 30 ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
Κωδ. 20445
21 ώρες
Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ
Εισηγητές: Ορφανού Μ.
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Κόστος Συμμετοχής: 345,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
Κωδ. 20445
21 ώρες
Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ
Εισηγητές: Ορφανού Μ.
Back to Top