Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΣΔΔΑ) - ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2024

Κωδ. Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
9 Ιανουαρίου 2024
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Τιμή: 250,00 €

Επιλέξτε όλες τις ενότητες και κερδίστε 700€

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδ. Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
9 Ιανουαρίου 2024
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δηλώνοντας Συμμετοχή συμφωνείτε με τους Όρους χρήσης

Το νέο πρόγραμμα προετοιμασίας των υποψηφίων για τις εξετάσεις του εισαγωγικού διαγωνισμού στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔΑ) προσφέρει τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια που διεκδικούν οι συμμετέχοντες για την επιτυχή εισαγωγή τους. Η διδασκαλία διεξάγεται από εγνωσμένου κύρους καθηγητές, οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος τις πραγματικές ανάγκες των υποψηφίων και παρέχουν με πληρότητα και αξιοπιστία την απαιτούμενη κατάρτιση. Η διενέργεια προσομοιώσεων κατά το πρότυπο του διαγωνισμού και η πρόσβαση σε συναφή με την εξεταστέα ύλη εκπαιδευτικά προϊόντα αποτελούν καθοριστικής σημασίας πλεονεκτήματα για την ενίσχυση του θεωρητικού και πρακτικού υποστρώματος των υποψηφίων.

Παρακολούθηση

Τα μαθήματα διεξάγονται με την προκήρυξη του διαγωνισμού δια ζώσης ή εξ αποστάσεως (Live streming ή και On demand) και για επανάληψη εξ αποστάσεως ή για οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή ανεξάρτητα από την προκύρηξη εξ αποστάσεως on demand (βίντεο και σημειώσεις). Η εξ αποστάσεως παρακολούθηση με βιντεοσκοπημένα - on demand μαθήματα γίνεται μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας elearning.nb.org

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ τηρεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον COVID -19. Για τον λόγο αυτό, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η διδασκαλία οργανώνεται σε ολιγομελή τμήματα, από διδάσκοντες που διαθέτουν άριστη και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, με πολυετή πρακτική και διδακτική εμπειρία.

Το υλικό κάθε μαθήματος προσφέρεται μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας elearning.nb.org στους συμμετέχοντες σε ηλεκτρονική μορφή (flipping book) για ευκολία ανάγνωσης και αναζήτησης με δυνατότητα εκτύπωσης ή/και αποθήκευσης ενώ παραμένει στη διάθεσή τους για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας οργανώνονται επαναληπτικά φροντιστήρια εμπέδωσης της ύλης και προσομοιώσεις εξετάσεων.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των μαθημάτων ή κάποιο/α από αυτά, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για την online δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα επιλέξτε το σύνολο ή μέρος των μαθημάτων που σας ενδιαφέρουν και θα σάς αποσταλεί ηλεκτρονικά η αίτηση εγγραφής.

Μπορείτε εναλλακτικά να αποθηκεύσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής και να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση: edu@nb.org

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, κα Γεωργία Σιακανδάρη: τηλ 210 3678924, email edu@nb.org

Καθώς και στα υποκαταστήματα:

Θεσσαλονίκη: Τ: 2310 545618 E: nbthess@nb.org

Πάτρα: Τ: 2610 361600 E: nbpatra@nb.org

Δείτε επίσης

Δείτε εδώ την Προκήρυξη 30ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Δρ. Βασίλειος Σ. Καραγιάννης

Ο Βασίλειος Καραγιάννης είναι Εταίρος στην δικηγορική εταιρεία KLC Αθηνών και Διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (Νομική Σχολή του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (ULB). Πρόσφατα (2019-2021) εκπόνησε με επιτυχία μεταδιδακτορική έρευνα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σε σχέση με το πεδίο εφαρμογής του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Έχει διατελέσει δικηγόρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού – μέλος του Γραφείου Νομικής Υποστήριξης (2006-2009) και έχει εκτεταμένη δικαστική εμπειρία ενώπιον των εθνικών δικαστηρίων σε υποθέσεις ευρωπαϊκού δικαίου και δικαίου του ανταγωνισμού. Υπήρξε επίσης Νομικός Συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) (2005-2006). Διετέλεσε (2009-2018) εντεταλμένος διδασκαλίας σε θέματα ευρωπαϊκού οικονομικού δικαίου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (ΠΜΣ) του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 δίδαξε στον προπτυχιακό κύκλο του ιδίου τμήματος Ευρωπαϊκό Δίκαιο αυτοδυνάμως ως διδάσκων ΠΔ 407/80. Έχει διδάξει επίσης ως εισηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (2008-2010). Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες άσκησε καθήκοντα νομικού συμβούλου σε προτάσεις και σχέδια υποβληθέντα στα κοινοτικά όργανα και κυρίως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα επιστημονικά και επαγγελματικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο γενικά, καθώς και στο Δίκαιο Ανταγωνισμού, Κρατικών Ενισχύσεων και Ρυθμισμένων Αγορών. Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών (1993) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (ULB), με Μεγάλη Διάκριση (1997). Έχει συγγράψει επτά βιβλία σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου και έχει συμμετάσχει σε σειρά συλλογικών έργων. Έχει επίσης πολλές φορές αρθρογραφήσει σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου στον ελληνικό και τον αλλοδαπό επιστημονικό τύπο.Διδάσκει: Ευρωπαϊκό Δίκαιο (Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους)

Ανδρέας Χ. Μωρίκης

Ο Ανδρέας Χ. Μωρίκης είναι φιλόλογος, απόφοιτος του Φιλοσοφικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ (1973) και της Σχολής Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (1987), με εγκύκλιες σπουδές στο Κολλέγιο Αθηνών (1959 - 69). Ως εκπαιδευτικός έχει διδάξει (1975 -2013) στη Δευτεροβάθμια Ιδιωτική Εκπαίδευση (Σχολή Θεοδωροπούλου, Σχολή Μωραΐτη, Κολλέγιο Αθηνών) τα μαθήματα της ειδικότητάς του, σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με έμφαση στην ανάλυση και σύνθεση νεοελληνικών δοκιμιακών κειμένων. Έχει συγγράψει 2 βιβλία εκπαιδευτικού περιεχομένου: α)«Η Ιστορία…όπως εξετάστηκε στις εισαγωγικές στο διάστημα 1948 – 1977 (εκδ. Doma, 1978), β)«Λυσία Υπέρ Μαντιθέου (εκδ. Ελληνικά Γράμματα, 2001). Έχει δημοσιεύσει άρθρα εκπαιδευτικού περιεχομένου στον ημερήσιο τύπο και έχει συμμετάσχει σε επιτροπές του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Από το 2013 δίνει κατ’ έτος σειρά διαλέξεων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο «Νίκος Αντωνόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς, με θέματα έως τώρα: α)H «Περί παίδων αγωγής» πραγματεία του Πλουτάρχου, β)«Συζητώντας για τον Κωνσταντίνο Καβάφη» και γ)«Μελοποιημένη Νεοελληνική Ποίηση»
Διδάσκει: Γνώσεις και Δεξιότητες

Κωνσταντίνος Προκάκης

Κωνσταντίνος Προκάκης είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, πτυχίου Παιδαγωγικών Σπουδών της ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ, διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο και στην Πολιτική Επιστήμη με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές Σπουδές του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι, επίσης, απόφοιτος του Τμήματος Ακολούθων Τύπου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Εργάστηκε ως δικηγόρος επί μια δεκαετία και επί πλέον δίδαξε ως καθηγητής στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ως ωρομίσθιος καθηγητής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι υπάλληλος του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας του Υπουργείου Εξωτερικών με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α’ και έχει διατελέσει Προϊστάμενος των Γραφείων Δημόσιας Διπλωματίας των Πρεσβειών της Ελλάδας στη Βιέννη και στα Σκόπια. Επίσης, έχει διατελέσει Συνεργάτης Βουλευτών, Σύμβουλος Γενικών Γραμματέων Υπουργείων και Υπουργών, καθώς και Εξωτερικός Συνεργάτης-Νομικός Μεταφραστής στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ». Τέλος, έχει δημοσιεύσει άρθρα για την επικοινωνία και τη δημόσια διπλωματία σε συλλογικούς τόμους και επιστημονικά περιοδικά. Διδάσκει: Πολιτικές Επιστήμες, Κράτος – πολιτικό σύστημα (Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους)

Μιχάλης Ροδόπουλος

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος είναι δικηγόρος Αθηνών, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων της Νομικής Αθηνών με άριστα στους τομείς Αστικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου: «Κρατικές Ενισχύσεις στις Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος» (2011), ενώ έχει επιμεληθεί από κοινού με τον Καθηγητή Β. Χριστιανό το συλλογικό έργο «Δίκαιο Κρατικών Ενισχύσεων» (2020). Συμμετείχε επίσης στο συλλογικό έργο: «Συνθήκη της ΕΕ & ΣΛΕΕ, κατ’ άρθρον ερμηνεία» του Καθηγητή Β. Χριστιανού (2012), καθώς και στο επίσης συλλογικό έργο: «Οδηγός Κρατικών Ενισχύσεων» του ΚΔΕΟΔ-ΜοΚΕ (2013) υπό την επιμέλεια της Ε. Μουαμελετζή. Έχει αρθρογραφήσει σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου σε ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα νομικά περιοδικά, καθώς και σε θέματα τρέχουσας νομικής και πολιτικοοικονομικής επικαιρότητας στον ηλεκτρονικό και περιοδικό τύπο. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, νομικός σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης στους τομείς έρευνας, τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας του Υπουργείου Παιδείας, ενώ υποστηρίζει νομικά επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς σε θέματα εταιρικού, ενωσιακού και διοικητικού δικαίου.
Διδάσκει: Προετοιμασια Φακελου

Σπυρίδων Σκλήρης

Ο Σπυρίδων Σκλήρης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος Πτυχίου Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης και μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) Master 2- Droit public general- του Πανεπιστημίου Paris 1-Pantheon Sorbonne. Έχει διατελέσει 'national tutor' στο επιμορφωτικό πρόγραμμα Human Rights Education for Legal Professionals 'HELP', σε θέματα απαγόρευσης των διακρίσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο, στο Ενωσιακό Δίκαιο και στο δίκαιο της ΕΣΔΑ. Παράλληλα με τη δικηγορία, διδάσκει φροντιστηριακά μαθήματα δημοσίου δικαίου σε φοιτητές της Νομικής.
Διδάσκει: Οργάνωση και λειτουργία του κράτους

Αθανάσιος Χατζής

Ο Αθανάσιος Χατζής είναι οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μόνιμος υπάλληλος (ΕΕΠ) της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τα τελευταία χρόνια αποσπασμένος στο Υπουργείο Οικονομικών, (ΚεΜΚΕ). Είναι αριστούχος διδάκτωρ οικονομικών και διαθέτει σημαντική διδακτική και επαγγελματική εμπειρία. Έχει διδάξει Μικροϊκονομική Θεωρία και Ποσοτικές Μεθόδους Οικονομικής Ανάλυσης σε πανεπιστημιακό επίπεδο, καθώς και Πολιτική Οικονομία με τις βασικές αρχές της Μικροοικονομικής και Μακροοικονομικής Θεωρίας σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για σειρά ετών. Διαθέτει σημαντική ερευνητική εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα, χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ, καθώς και σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε θέματα ελεύθερου ανταγωνισμού, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών σε θέση ευθύνης.Διδάσκει: Μάκρο – Μικροοικονομική – Δημόσια Οικονομική και Προετοιμασία Φακέλου

Μαθήματα 1ου Σταδίου (Έναρξη 9 Ιανουαρίου 2024)

Οργάνωση και Λειτουργία του κράτους – Σύνολο 80 ώρες

Αναλυτικά:

Συνταγματικό Δίκαιο – Θεμελιώδη δικαιώματα – Οργανωτικό Συνταγματικό Δίκαιο         
Σπ. Σκλήρης , Δικηγόρος, LL.M - 26 ώρες

Πολιτικές επιστήμες (Κράτος – πολιτικό σύστημα)
Κωνσταντίνος Προκάκης - 36 ώρες

Ευρωπαϊκό Δίκαιο
Βασίλης Καραγιάννης  - 18 ώρες

Μακρο – Μικροοικονομική - Δημόσια Οικονομική
Χατζής Αθανάσιος - 60 ώρες

Γνώσεις και Δεξιότητες    
Ανδρέας Χ. Μωρίκης , Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός – 28 ώρες

ΣΥΝΟΛΟ Α’  Σταδίου: 168* ώρες + Προσομοιώσεις

 

Μαθήματα Β Σταδίου (Η έναρξη των μαθημάτων β’ σταδίου θα ανακοινωθεί μετά την έναρξη του προγράμματος) - Διάρκεια 40 ώρες

Προετοιμασία Φακέλου
Μιχαήλ Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ και Αθανάσιος Χατζής

Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση
Μιχαήλ Ροδόπουλος, Δικηγόρος, ΜΔΕ

Αναλυτικά:

 • Έννοια, αντικείμενο και αποστολή της Δημόσιας Διοίκησης. Η Δημόσια Διοίκηση στο πλαίσιο του πολιτικού συστήματος και της Δημοκρατίας. Κυβέρνηση και Διακυβέρνηση. Σχέσεις Δημόσιας Διοίκησης και πολιτικής εξουσίας. Διοίκηση και Δίκαιο.

 • Η έννοια της δημόσιας πολιτικής

 • Οργάνωση και Λειτουργίες

 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

 • Μορφές ηγεσίας. Επικοινωνία. Διαχείριση συγκρούσεων / κρίσεων. Διαχείριση αλλαγών.

 • Αρχή της νομιμότητας Ο έλεγχος της Δημόσιας Διοίκησης. Μορφές Ελέγχου: Κοινοβουλευτικός έλεγχος, Διοικητικός έλεγχος.

Ξένη Γλώσσα Αγγλικά        
Μαριαλένα Ποντικάκου, Νομικός – 26 ώρες

ΣΥΝΟΛΟ Β ΣΤΑΔΙΟΥ: 66* ώρες + Προσομοιώσεις

ΣΥΝΟΛΟ Α + Β ΣΤΑΔΙΟ: 232 Ώρες* +  Προσομοιώσεις 

*Στις ώρες των μαθημάτων δεν περιλαμβάνονται οι προσομοιώσεις οι οποίες γίνονται πλέον των ωρών του προγράμματος.

 

Αναμένεται αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων

Στους συμμετέχοντες παρέχονται δωρεάν:

 

 1. Πρόσβαση στο ebook “ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΣΔΔΑ” της Μ. Ποντικάκου
 2. Πρόσβαση σε συναφή σεμινάρια ή διαλέξεις που διοργανώνει η Νομική Βιβλιοθήκη
 3. Έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής για κάθε αγορά βιβλίου της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.
 4. Έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής συμμετοχής σε σεμινάρια, συνέδρια και συναφείς εκδηλώσεις που οργανώνει το Τμήμα Εκπαίδευσης Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης, εφόσον αφορούν στους κλάδους των μαθημάτων που διδάσκονται στο πρόγραμμα.

Κόστος Συμμετοχής και Τρόποι Πληρωμής

Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.

Τιμές μεμονωμένων μαθημάτων

ΜΙΚΡΟ-ΜΑΚΡΟ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ:  850€
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: 950€
ΓΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ:  250€

Β ΣΤΑΔΙΟ: 750€

Όλα τα μαθήματα για το Α ΣΤΑΔΙΟ: 2.050€

Όλα τα μαθήματα για το Β ΣΤΑΔΙΟ: 750€

Τιμή πακέτου Α και Β ΣΤΑΔΙΟ: 2.350€

 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Η πληρωμή των διδάκτρων είναι δυνατή με τους εξής τρόπους:
 

 • Με εξόφληση μέσω της Ενιαίας Συναλλαγής Πληρωμής (RF) με την καταχώρηση του κωδικού πληρωμής RF, τον οποίον λαμβάνετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο πρόγραμμα.
 • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα εφάπαξ είτε με πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις

Φυσική Παρουσία (Δια Ζώσης)

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αθήνα, Μαυρομιχάλη 23), σε απόσταση 200 μέτρων από την οδό Ακαδημίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Βίντεο (On-demand)

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα edu.nb.org παρέχει την δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων από το χώρο σας μέσω Η/Υ ή laptop με μία απλή σύνδεση Internet.

Live Streaming

Ίσες ευκαιρίες παρακολούθησης για τους υποψήφιους σε όλη την επικράτεια. Aπευθείας σύνδεση του εκπαιδευόμενου μέσω internet από τον χώρο του εκπαιδευόμενου με μοναδική προϋπόθεση τη χρήση Η/Υ ή laptop και τη σύνδεσή του με μια απλή γραμμή ADSL. Ενεργή - διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου την ώρα της διεξαγωγής του μαθήματος με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων γραπτά ή προφορικά και ταυτόχρονη λήψη απάντησης από τον εισηγητή, σαν να είναι ο εκπαιδευόμενος φυσικά παρών.
Back to Top