Ο ΘΕΜΗΣ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μαθαίνουμε για το διαδίκτυο και πώς να σερφάρουμε με ασφάλεια

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Τιμή: 16,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 16,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 14695
Μήτρου Λίλιαν
Χόλακ Άννα
Τζένη Αλεξανδροπούλου

H ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ κυκλοφόρησε το βιβλίο με τίτλο «Ο Θέμης σερφάρει στο διαδίκτυο» της Λίλιαν Μήτρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.Ο μεγάλος ξάδελφος του κεντρικού ήρωα Θέμη, ο Κωστής, τον ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του διαδικτύου και τον βοηθά να μάθει πώς να σερφάρει με ασφάλεια.

- Και κάνω ό,τι θέλω στο διαδίκτυο; ρώτησε ο Θέμης.

- Και, φυσικά, όχι! είπε με έμφαση ο Κωστής. Το διαδίκτυο δεν είναι «τόπος εκτός νόμου», κι ας νομίζουν πολλοί ότι «εκεί»μπορείς να κάνεις και να πεις ό,τι θέλεις – χωρίς συνέπειες. Όπως και στον «πραγματικό κόσμο», υπάρχουν όρια, κανόνες. Έχουμε και στο διαδίκτυο δικαιώματα αλλά και δεσμεύσεις, υποχρεώσεις. Μια πράξη, μια συμπεριφορά που είναι παράνομη έξω από το διαδίκτυο, γιατί να είναι νόμιμη στο διαδίκτυο; Κι από την άλλη ένα δικαίωμα που το έχεις, γιατί να το στερηθείς στο διαδίκτυο;

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα επόμενα έργα της σειράς, η οποία απευθύνεται και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς τους να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα ζητήματα που αναδεικνύονται.

Στην ίδια σειρά λογοτεχνικών βιβλίων γνώσεων κυκλοφορούν και άλλοι τίτλοι. Η σειρά απευθύνεται στους νεαρούς αναγνώστες αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς αυτούς να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα κρίσιμα ζητήματα που αναδεικνύονται. Η σειρά έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Back to Top