Δωρεάν Δοκιμή της Qualex
Πλατφόρμας Νομικού Περιεχομένου

7 ημέρες Δωρεάν Δοκιμή της Qualex


Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου
Η επόμενη ημέρα είναι εδώ

Δοκιμάστε Δωρεάν τις δυνατότητες της πρωτοποριακής πλατφόρμας αναζήτησης νομικού περιεχομένου για 7 ημέρες. Συμπληρώστε την φόρμα και αιτηθείτε για τη δοκιμαστική περίοδο.

Η έξυπνη αναζήτηση, ο καινοτόμος θησαυρός νομικών όρων και οι σύγχρονες τεχνολογίες διασύνδεσης και αυτομάθησης, καθιστούν την Qualex την επόμενη μέρα στις πλατφόρμες νομικών δεδομένων. Η Qualex απαντάει στοχευμένα, μαθαίνει γρήγορα και επικαιροποιείται καθημερινά.

Εντοπίστε την ακριβή απάντηση που ψάχνετε μέσα από τις προηγμένες λειτουργίες και τα νομικά εργαλεία που προσφέρουν οι εναλλακτικές συνδρομές πρόσβασης στην Qualex. Το μεγαλύτερο έργο νομικής πληροφορικής της τελευταίας 20ετίας από τα εργαστήρια τεχνολογίας (Lex Labs) της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ με τη συνδρομή top experts, ερευνητικών κέντρων και εταιριών τεχνολογίας είναι εδώ.

Έχετε απορίες;
Κλείστε ραντεβού για παρουσίαση (Εξ Αποστάσεως)
Γιατί να επιλέξετε την Qualex;

  • Έγκυρο και διασυνδεδεμένο περιεχόμενο (400.000+ Έγγραφα Νομοθεσίας, Νομολογίας, Βιβλιογραφίας, Αρθρογραφίας, Διοικητικά Έγγραφα και Υποδείγματα)
  • Πολλά Νομικά Εργαλεία που θα κάνουν την έρευνά σας πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική
  • Αυτοματισμοί όπως τα ΙQs της Qualex (My Alerts, Νon stop Search, Case Workflow, Theasurus) που βοηθούν στην αναζήτηση πληροφοριών ακόμα και όταν εσείς ξεκουράζεστε
  • 18+ Νομικά Επιστημονικά Περιοδικά με επίκαιρη αρθρογραφία
  • 1.000+ Εκδόσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒIΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (και όχι μόνο)
Back to Top