3ο Συνέδριο για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Αναμένεται ημερομηνία διεξαγωγής

Συνέδριο για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Το Συνέδριο για τις Δημόσιες Συμβάσεις αποτελεί το σημαντικότερο επιστημονικό Forum στην Ελλάδα για τα θέματα των Δημοσίων Συμβάσεων. Βασική του στόχευση είναι η ανάδειξη των κρίσιμων ζητημάτων της πολύπλοκης και συνεχώς μεταβαλλόμενης πραγματικότητας των δημοσίων συμβάσεων, ο ουσιαστικός διάλογος μεταξύ όλων των παραγόντων και η προώθηση υλοποιήσιμων προτάσεων που μπορούν να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό τόσο του θεσμικού πλαισίου όσο και των ίδιων των διαδικασιών. Φιλοξενεί ως ομιλητές διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, νομικούς συμβούλους, δικαστές, εκπροσώπους αναθετουσών Αρχών και οικονομικών φορέων. Διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη Νομική Βιβλιοθήκη και τον Όμιλο Economia.

ygeia-banner

Δείτε τα προηγούμενα Συνέδρια

energy-small-banner
23 Νοεμβρίου 2022

2o Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, έριξε με μεγάλη επιτυχία αυλαία την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή 400 και πλέον συμμετεχόντων δια ζώσης και μέσω live streaming. Για 2η χρονιά το Συνέδριο επιβεβαιώνει ότι έχει καταστεί μοναδικός τόπος και χρόνος πολυεπίπεδης συνάντησης των εκπροσώπων όλων όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων.

Περισσότερα
energy-small-banner
15 & 16 Δεκεμβρίου 2021

1o Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Δημόσιες Συμβάσεις που πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16 Δεκεμβρίου 2021, το οποίο διοργάνωσαν η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, το επιστημονικό περιοδικό «Θεωρία και Πράξη Διοικητικού Δικαίου» και ο νομικός επενδυτικός οδηγός Greek Law Digest, σε συνεργασία με τον όμιλο Economia. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της virtual platform της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, με την παρουσία 41 ομιλητών, όλοι τους διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, νομικοί σύμβουλοι, δικαστές, εκπρόσωποι αναθετουσών Αρχών και οικονομικών φορέων.

Περισσότερα
Back to Top