5ο Συνέδριο για το Φορολογικό Δίκαιο

Αναμένεται ημερομηνία διεξαγωγής

Συνέδριο για το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το Συνέδριο για το Φορολογικό Δίκαιο αποτελεί το σημαντικότερο επιστημονικό Forum στην Ελλάδα για τα θέματα του φορολογικού δικαίου. Φιλοξενεί ως ομιλητές έγκριτους νομικούς, ακαδημαϊκούς και στελέχη ελεγκτικών εταιριών και οικονομικών τμημάτων εταιριών καθώς και στελέχη Εθνικών φορολογικών και ελεγκτικών Αρχών ως ομιλητές και λειτουργεί ως πολυσυλλεκτικό επιστημονικό forum ανταλλαγής γνώσης και απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων. Διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη Νομική Βιβλιοθήκη και τον Ομιλο Economia, υπό την επιστημονική αιγίδα και επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών, υπό την αιγίδα της Έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση και με τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΒ. Με τη συγκεκριμένη θεματική να είναι πάντα δυναμική λόγω της άρρηκτης σχέσης της φορολογίας με την οικονομία και την ανάπτυξη, το Συνέδριο του φορολογικού δικαίου αποδίδει ιδιαίτερη αξία στην προώθηση του διαλόγου και στην κατάθεση προτάσεων μεταξύ των εταίρων που επιτυγχάνεται στους κόλπους του.

ygeia-banner

Δείτε τα προηγούμενα Συνέδρια

energy-small-banner
15 Δεκεμβρίου 2022

4o Συνέδριο για το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Με περισσότερους από 25 εξέχοντες ομιλητές & συντονιστές και πάνω από 200 συμμετέχοντες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, που διοργάνωσε η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, υπό την επιστημονική αιγίδα και επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρίας Φορολογικού Δικαίου & Δημοσιονομικών Μελετών, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Έδρας Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Φορολογική Πολιτική και Διοίκηση και τη Θεσμική Υποστήριξη του ΣΕΒ.

Περισσότερα
energy-small-banner
2 & 3 Νοεμβρίου 2021

3o Συνέδριο για το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 & την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, το 3ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου με τίτλο «Υποστηρίζοντας την ανάκαμψη». Το επίκαιρο περιεχόμενο, οι εξαίρετοι ομιλητές και η άρτια οργάνωσή του κέρδισαν τις εντυπώσεις και επιβεβαίωσαν τη δυναμική του συνεδρίου. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της virtual platform της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ με την παρουσία 29 και πλέον Ελλήνων και ξένων διακεκριμένων ομιλητών: νομικών, ακαδημαϊκών και ανώτατων δημοσίων λειτουργών και με τη συμμετοχή πλέον των 250 συνέδρων.

Περισσότερα
Back to Top