ΙΣΠΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ / ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΩΝ / ESPAÑΟL-GRIEGO GRIEGO ESPAÑOL DICCIONARIO JURÍDICO


Με την αγορά της έντυπης έκδοσης προσφέρεται στον αναγνώστη και η αντίστοιχη ηλεκτρονική για Windows PC/Laptop, Android smartphone και tablet.

Σε απόθεμα

Τιμή: Κανονική Τιμή 24,99 € Ειδική Τιμή 21,24 €

Android (mobile app) 24,99 €   + 21,24 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 14667
Λίβας Σ.
Μωραΐτη Αθ., Τσιμάρας Κ.
Μουσταΐρα Ε.

Το Ισπανοελληνικό-Ελληνοϊσπανικό Λεξικό Νομικών Όρων είναι το πλέον σύγχρονο και ενημερωμένο λεξικό νομικής ορολογίας του είδους που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, περιλαμβάνοντας χιλιάδες κύρια λήμματα, φράσεις και παραδείγματα από τη νομική πρακτική. Πρόκειται για επίτομη, πολυτελή έκδοση, με ευανάγνωστη εκτύπωση και σκληρό εξώφυλλο το οποίο συνοδεύεται από μαλακό προστατευτικό κάλυμμα. Το ισπανοελληνικό-ελληνοϊσπανικό λεξικό νομικών όρων εντάσσεται στη νέα σειρά δίγλωσσων λεξικών νομικών όρων των εκδόσεων ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, τα οποία αφορούν στις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Η μεθοδική και έγκυρη επεξεργασία των λημμάτων από τη συγγραφέα Αθ. Μωραΐτη η οποία έχει πολυετή τριβή με τη χρήση της ισπανικής νομικής ορολογίας τόσο μέσω των σπουδών της όσο και μέσω της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, καθώς και η άρτια επιστημονική επιμέλεια του Επίκουρου Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου στο τμήμα ξένων γλωσσών και μετάφρασης, Σωτ. Λίβα αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα της ιδιαιτέρως απαιτητικής λεξικογραφικής προσπάθειας.

Στο λεξικό έχουν καταγραφεί όλοι οι σύγχρονοι όροι της νομικής επιστήμης και έχει επιχειρηθεί η ακριβέστερη δυνατή απόδοσή τους δεδομένης της ολοένα αυξανόμενης ανάγκης για γνώση και ενημέρωση των νέων θεσμών και όρων του διαρκώς εξελισσόμενου δικαίου. Ελήφθησαν υπʼ όψιν όχι μόνο όροι του ισπανικού, αλλά και του μεξικανικού ή του κολομβιανού Δικαίου, με παρενθετική επισήμανση προς τον χρήστη. Tο λεξικό περιλαμβάνει σύντομο πορτογαλοελληνικό-ελληνοπορτογαλλικό παράρτημα νομικών όρων, τη σύνταξη του οποίου ανέλαβε ο Κ. Τσιμάρας, Δικηγόρος, ΔΝ.

Το Ισπανοελληνικό-Ελληνοϊσπανικό Νομικών Όρων έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό εκδοτικό κενό, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ένα σύγχρονο, πλήρες λεξικό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νομικού, ο οποίος έρχεται σε επαφή με την ισπανική έννομη τάξη και την ισπανική νομική επιστήμη.

Με την αγορά της έντυπης έκδοσης προσφέρεται στον αναγνώστη και η αντίστοιχη ηλεκτρονική για Windows PC/Laptop, Android smartphones και tablets.

Περιεχόμενα  
ΠρόλογοςΣελ. V
Συνεργάτες έργουΣελ. VII
ΣυντομογραφίεςΣελ. XI
Ισπανο-ελληνικό Λεξικό Νομικών ΌρωνΣελ. 1
Ελληνο-ισπανικό Λεξικό Νομικών ΌρωνΣελ. 229
Σύντομο Πορτογαλο-ελληνικό & Ελληνο-πορτογαλικό Λεξικό Νομικών ΌρωνΣελ. 429
 

Λειτουργικό: Android 2.3+ 

Το Ισπανο-Ελληνικό & Ελληνο-Ισπανικό Λεξικό Νομικών Όρων, έκδοση Νομικής Βιβλιοθήκης, αποτελεί το πλέον πλήρες, ακριβές και εύχρηστο λεξικό νομικών όρων του είδους, ήδη σημείο αναφοράς στον απαιτητικό χώρο της ελληνικής νομικής λεξικογραφίας.

Το λεξικό προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε περίπου 7.900 κύρια λήμματα, τα οποία συνοδεύονται από χιλιάδες σύνθετες φράσεις και χαρακτηριστικά παραδείγματα, αλλά και ενδεικτική νομοθεσία προκειμένου ο χρήστης να κατανοεί ευκολότερα το θέμα της αναζήτησής του.

Η εφαρμογή διευκολύνει την αναζήτηση οποιουδήποτε νομικού όρου στα Ισπανικά ή Ελληνικά προσφέροντας με κίτρινη διαγράμμιση όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να «ξεφυλλίσει» οποιοδήποτε λήμμα της Ελληνικής ή Ισπανικής αλφαβήτου πατώντας στο γράμμα που επιθυμεί.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στην αιχμή της εκδοτικής τεχνολογίας και στην υπηρεσία του σύγχρονου νομικού, διαθέτει το Ισπανο-Ελληνικό / Ελληνο-Ισπανικό Λεξικό Νομικών Όρων σε μια εύχρηστη και έγκυρη εφαρμογή για συσκευές Android.

Χαρακτηριστικά

  • Ισπανο-ελληνικό / Ελληνο-ισπανικό λεξικό νομικής ορολογίας
  • 7.900 νομικοί όροι συμπεριλαμβανομένων και λατινοαμερικανικών
  • Ενδεικτικές φράσεις-παραδείγματα για την χρήση των όρων
  • Επιλεγμένη νομοθεσία στους πιο σημαντικούς νομικούς όρους
  • Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet κατά την αναζήτηση
  • Δωρεάν επικαιροποίηση και προσθήκη νέων όρων μέχρι την επίσημη επόμενη έκδοση.
Επικοινωνία Για παρατηρήσεις, σχόλια και εξειδικευμένη βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας στο mobile(at)nb.org.
Back to Top