ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Μια προκλητική άποψη για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το χρήμα
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Τιμή: 5,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 5,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 70075
DAVID BOYLE
ΖΑΦΕΙΡΩ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
  • Έκδοση: 2004
  • Σχήμα: 14,5X13,5
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • ISBN: 978-960-8386-16-7
  • Black friday εκδόσεις: 30%

Το Μικρό Βιβλίο για το Χρήμα

Θα πλουτίσει το μυαλό σας, αν όχι την τσέπη σας. Αυτός ο μικρός οδηγός θα σας πει από πού προέρχεται το χρήμα, τι σημαίνει, τι συνέπειες έχει για τον πλανήτη και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε σχετικά με αυτό.

Πρόκειται για έναν οικονομικό οδηγό που μπορεί να μη σας πει πώς να επενδύσετε τα χρήματά σας, αλλά θα σας πει οτιδήποτε θα θέλατε να γνωρίζετε σχετικά μʼ αυτά.

Θα σας ενημερώσει για την αναδυόμενη διαμάχη για το χρήμα –όχι απλώς πόσο περισσότερο μπορούμε να αποκτήσουμε, αλλά σε τι μας εξυπηρετεί, αν υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για τη δημιουργία του, αν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό για λίγο.

Ακόμη θα σας πει την αλήθεια που πολιτικοί και χρηματιστές, ομοίως, προτιμούν να μη σας λένε – ιδιαίτερα για το πώς έχουν χάσει τον έλεγχο του γιγάντιου οικονομικού συστήματος, που θα μπορούσε να σας κάνει πλούσιους ή φτωχούς σε δευτερόλεπτα, εάν επέλεγε να το πράξει.

Μπορεί να σας κάνει να δείτε τα πάντα, από τα ενημερωτικά του τραπεζικού σας λογαριασμού ώς τα κέρματα στην τσέπη σας, με έναν εντελώς νέο τρόπο. Ακόμη, θα μπορούσε να αλλάξει και τη ζωή σας.

Back to Top